ФОТО+ВИДЕО - Невреме во Унгарија
Напишано од Глигор Тодоров
среда, 8 јули 2015

Денес 08.07.2015 во попладневните часови, поголем дел од Унгарија беше зафатена од невреме, проследено со обилен дожд, град и силен ветер.

 

 

Погледнете ги видео материјалите

 

 

 

 

ФОТОГАЛЕРИЈАТА МОЖЕ ДА ЈА ПОГЛЕДНЕТЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК