Виница
Умерено облачно со дожд среда, 6 декември 2023
7℃
Се чувствува: 7 ℃
Изгрејсонце:
Зајдисонце:
Времетраење: 0 минути
Влажност: 94 %
Ветер: 1 km/h
Видливост km
Измерено во: 03:00Z h
  • 24 часовна прогноза
  • 5 дневна прогноза
  • 10 дневна прогноза
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
СредаЧетвртокПетокСаботаНеделаПонеделникВторникСредаЧетвртокПеток
06:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
6 ℃
Умерено облачно со дожд
7 ℃
Облачно со поинтензивен дожд
8 ℃
Облачно со поинтензивен дожд
8 ℃
Облачно
6 ℃
Облачно
6 ℃
Облачно
4 ℃
Умерено облачно
4 ℃
Облачно
4 ℃
Облачно
6 ℃
Облачно со дожд
6 ℃
Умерено облачно со дожд
6 ℃
Облачно со дожд
4 ℃
Облачно
3 ℃
Облачно со дожд
1 ℃
Умерено облачно со снег
1 ℃
Умерено облачно со снег
-1 ℃
Умерено облачно
2 ℃
Претежно сончево
5 ℃
Претежно сончево
5 ℃
Претежно сончево
1 ℃
Ведро/Сончево
0 ℃
Ведро/Сончево
0 ℃
Претежно сончево
-1 ℃
Претежно сончево
-2 ℃
Претежно сончево
1 ℃
Ведро/Сончево
4 ℃
Претежно сончево
4 ℃
Претежно сончево
2 ℃
Ведро/Сончево
1 ℃
Ведро/Сончево
0 ℃
Ведро/Сончево
0 ℃
Ведро/Сончево
-1 ℃
Ведро/Сончево
1 ℃
Претежно сончево
4 ℃
Умерено облачно
5 ℃
Умерено облачно
3 ℃
Умерено облачно
2 ℃
Умерено облачно
1 ℃
Претежно сончево
0 ℃
Претежно сончево
-1 ℃
Ведро/Сончево
2 ℃
Ведро/Сончево
6 ℃
Ведро/Сончево
6 ℃
Ведро/Сончево
4 ℃
Ведро/Сончево
3 ℃
Ведро/Сончево
2 ℃
Ведро/Сончево
1 ℃
Претежно сончево
2 ℃
Претежно сончево
5 ℃
Претежно сончево
8 ℃
Претежно сончево
8 ℃
Претежно сончево
6 ℃
Ведро/Сончево
4 ℃
Ведро/Сончево
3 ℃
Ведро/Сончево
3 ℃
Претежно сончево
4 ℃
Претежно сончево
7 ℃
Претежно сончево
10 ℃
Претежно сончево
10 ℃
Претежно сончево
8 ℃
Умерено облачно
6 ℃
Умерено облачно
5 ℃
Претежно сончево
5 ℃
Умерено облачно
6 ℃
Умерено облачно
8 ℃
Умерено облачно
10 ℃
Умерено облачно
11 ℃
Умерено облачно
9 ℃
Умерено облачно
7 ℃
Умерено облачно
6 ℃
Умерено облачно
6 ℃
Умерено облачно
6 ℃
Умерено облачно
8 ℃
Умерено облачно
10 ℃
Облачно
10 ℃
Умерено облачно
7 ℃
Умерено облачно
6 ℃
Умерено облачно
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
0Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
0Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
0Km/h
0Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
% % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % %
9.81 mm9.81 mm9.81 mm9.81 mm9.81 mm9.81 mm0 mm0 mm0.03 mm0.32 mm0.34 mm0.07 mm0.01 mm0.31 mm0.26 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0.23 mm0.23 mm0.23 mm0.23 mm0.23 mm0.23 mm0.23 mm0.23 mm
0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
n/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa1013.73 hPa1013.62 hPa1014.33 hPa1015.35 hPa1014.62 hPa1015.16 hPa1016.07 hPa1016.92 hPa1017.34 hPa1016.93 hPa1017.74 hPa1017.58 hPa1015.51 hPa1015.48 hPa1015.98 hPa1016.41 hPa1016.46 hPa1016.13 hPa1017.17 hPa1017.7 hPa1015.99 hPa1017.28 hPa1018.71 hPa1019.17 hPa1018.84 hPa1018.05 hPa1018.82 hPa1018.74 hPa1016 hPa1016.04 hPa1016.97 hPa1017.56 hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %91 %93 %87 %93 %90 %89 %83 %84 %83 %84 %85 %66 %59 %70 %82 %83 %86 %87 %87 %74 %67 %83 %78 %75 %74 %72 %81 %66 %64 %72 %72 %69 %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
95 %95 %95 %95 %95 %95 %96 %100 %100 %100 %100 %100 %99 %99 %93 %89 %46 %29 %45 %36 %19 %28 %29 %42 %23 %10 %50 %38 %6 %3 %0 %0 %5 %75 %75 %79 %92 %77 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %63 %63 %63 %63 %63 %63 %63 %63 %80 %80 %80 %80 %80 %80 %80 %80 %90 %90 %90 %90 %90 %90 %90 %90 %
Четврток
07.12.2023
мин 1
6 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 90 %
Количество на дожд 3.54 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
1Km/h
Облачност 100 %
UV индекс 0
Изгрејсонце 06:43 h
Зајдисонце 15:58 h
Времетраење 9h : 15m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.82
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
08.12.2023
мин -1
5 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 11 %
Количество на дожд 0.75 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
2Km/h
Облачност 38 %
UV индекс 1
Изгрејсонце 06:44 h
Зајдисонце 15:58 h
Времетраење 9h : 14m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.85
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
09.12.2023
мин -2
4 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 3 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
1Km/h
Облачност 28 %
UV индекс 1
Изгрејсонце 06:45 h
Зајдисонце 15:58 h
Времетраење 9h : 13m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.88
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
10.12.2023
мин -2
5 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 8 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
1Km/h
Облачност 66 %
UV индекс 1
Изгрејсонце 06:46 h
Зајдисонце 15:58 h
Времетраење 9h : 12m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.91
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
11.12.2023
мин -1
7 макс
Ведро/Сончево
Веројатност за врнежи 7 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
1Km/h
Облачност 0 %
UV индекс 1
Изгрејсонце 06:47 h
Зајдисонце 15:58 h
Времетраење 9h : 11m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.95
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
06.12.2023
мин 5
8 макс
Облачно со поинтензивен дожд
Веројатност за врнежи 96 %
Количество на дожд 9.81 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
1Km/h
Облачност 95 %
UV индекс 0
Изгрејсонце 06:42 h
Зајдисонце 15:58 h
Времетраење 9h : 16m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.79
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Четврток
07.12.2023
мин 1
6 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 90 %
Количество на дожд 3.54 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
1Km/h
Облачност 100 %
UV индекс 0
Изгрејсонце 06:43 h
Зајдисонце 15:58 h
Времетраење 9h : 15m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.82
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
08.12.2023
мин -1
5 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 11 %
Количество на дожд 0.75 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
2Km/h
Облачност 38 %
UV индекс 1
Изгрејсонце 06:44 h
Зајдисонце 15:58 h
Времетраење 9h : 14m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.85
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
09.12.2023
мин -2
4 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 3 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
1Km/h
Облачност 28 %
UV индекс 1
Изгрејсонце 06:45 h
Зајдисонце 15:58 h
Времетраење 9h : 13m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.88
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
10.12.2023
мин -2
5 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 8 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
1Km/h
Облачност 66 %
UV индекс 1
Изгрејсонце 06:46 h
Зајдисонце 15:58 h
Времетраење 9h : 12m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.91
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
11.12.2023
мин -1
7 макс
Ведро/Сончево
Веројатност за врнежи 7 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
1Km/h
Облачност 0 %
UV индекс 1
Изгрејсонце 06:47 h
Зајдисонце 15:58 h
Времетраење 9h : 11m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.95
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
12.12.2023
мин 1
9 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 18 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
1Km/h
Облачност 26 %
UV индекс 1
Изгрејсонце 06:47 h
Зајдисонце 15:59 h
Времетраење 9h : 11m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.98
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
13.12.2023
мин 2
10 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 23 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
1Km/h
Облачност 63 %
UV индекс 1
Изгрејсонце 06:48 h
Зајдисонце 15:59 h
Времетраење 9h : 10m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.02
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Четврток
14.12.2023
мин 4
11 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 28 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
1Km/h
Облачност 80 %
UV индекс 1
Изгрејсонце 06:49 h
Зајдисонце 15:59 h
Времетраење 9h : 09m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.05
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
15.12.2023
мин 4
10 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 40 %
Количество на дожд 0.23 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
1Km/h
Облачност 90 %
UV индекс -
Изгрејсонце 06:50 h
Зајдисонце 15:59 h
Времетраење 9h : 09m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.09
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност