Миравци
Претежно сончево понеделник, 15 јули 2024
36℃
Се чувствува: 36 ℃
Изгрејсонце:
Зајдисонце:
Времетраење: 0 минути
Влажност: 33.5 %
Ветер: 7 km/h
Видливост 20 km
Измерено во: 03/07 14:00 h
  • 24 часовна прогноза
  • 5 дневна прогноза
  • 10 дневна прогноза
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
ПетокСаботаНеделаПонеделникВторникСредаЧетвртокПетокСаботаНедела
14001500160017001800190020002100220023000000010002000300040005000600070008000900100011001200130014001500160017001800190020002100220023000000000001000200030004000500060007000800090010001100120013001400150016001700180019002000210022002300000002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300
40 ℃
Претежно сончево
39 ℃
Умерено облачно со дожд
38 ℃
Умерено облачно со дожд
37 ℃
Умерено облачно со дожд
35 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Претежно сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Претежно сончево
36 ℃
Претежно сончево
37 ℃
Претежно сончево
38 ℃
Претежно сончево
37 ℃
Умерено облачно со дожд
36 ℃
Умерено облачно со дожд
35 ℃
Умерено облачно со дожд
33 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Претежно сончево
30 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Умерено облачно
32 ℃
Умерено облачно со дожд
32 ℃
Умерено облачно со дожд
31 ℃
Умерено облачно со дожд
30 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Претежно сончево
23 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Умерено облачно со дожд
24 ℃
Умерено облачно со дожд
32 ℃
Претежно сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Умерено облачно со дожд
26 ℃
Умерено облачно
25 ℃
Умерено облачно
24 ℃
Умерено облачно
26 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Умерено облачно
33 ℃
Умерено облачно
29 ℃
Умерено облачно
27 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Претежно сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Претежно сончево
37 ℃
Претежно сончево
35 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Претежно сончево
39 ℃
Претежно сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
8Km/h
7Km/h
5Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
3Km/h
4Km/h
4Km/h
5Km/h
6Km/h
9Km/h
10Km/h
10Km/h
11Km/h
11Km/h
12Km/h
12Km/h
13Km/h
13Km/h
12Km/h
12Km/h
11Km/h
10Km/h
9Km/h
9Km/h
9Km/h
8Km/h
7Km/h
5Km/h
4Km/h
5Km/h
5Km/h
6Km/h
7Km/h
7Km/h
8Km/h
9Km/h
10Km/h
11Km/h
12Km/h
13Km/h
13Km/h
13Km/h
15Km/h
16Km/h
17Km/h
15Km/h
13Km/h
11Km/h
10Km/h
9Km/h
8Km/h
8Km/h
8Km/h
7Km/h
9Km/h
10Km/h
11Km/h
10Km/h
8Km/h
9Km/h
11Km/h
16Km/h
11Km/h
11Km/h
6Km/h
8Km/h
11Km/h
14Km/h
12Km/h
14Km/h
11Km/h
14Km/h
13Km/h
13Km/h
17Km/h
17Km/h
19Km/h
15Km/h
14Km/h
14Km/h
13Km/h
15Km/h
9Km/h
10Km/h
10Km/h
7Km/h
3Km/h
4Km/h
4Km/h
5Km/h
6Km/h
11Km/h
15Km/h
15Km/h
16Km/h
11Km/h
6Km/h
6Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
7Km/h
9Km/h
8Km/h
7Km/h
6Km/h
5Km/h
4Km/h
3Km/h
5Km/h
8Km/h
7Km/h
7Km/h
6Km/h
14 %16 %17 %19 %15 %11 %7 %5 %3 %1 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %3 %3 %10 %17 %24 %29 %35 %41 %36 %32 %27 %22 %16 %10 %8 %8 %7 %5 %12 %20 %27 %32 %36 %40 %40 %39 %39 %38 %37 %37 %45 %53 %61 %55 %50 %44 %34 %25 %15 %22 %34 %57 %35 %12 %8 %38 %41 %39 %29 %22 %23 %17 %35 %48 %31 %12 %13 %6 %9 %14 %14 %17 %15 %7 %12 %12 %13 %16 %18 %22 %26 %24 %23 %22 %20 %24 %28 %26 %23 %15 %7 %7 %8 %9 %11 %12 %14 %8 %2 %3 %3 %9 %15 %18 %20 %13 %
0.4 mm0.0 mm0.0 mm1.1 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.3 mm0.0 mm0.0 mm2.6 mm0.0 mm0.0 mm0.3 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.7 mm0.0 mm0.0 mm0.9 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.3 mm0.9 mm0.7 mm0.0 mm0.0 mm0.3 mm3.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm
2 %4 %4 %4 %6 %6 %6 %5 %5 %5 %1 %1 %1 %2 %2 %2 %4 %4 %4 %5 %5 %5 %3 %3 %3 %20 %20 %20 %5 %5 %5 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %4 %4 %4 %5 %2 %4 %32 %5 %5 %5 %6 %7 %4 %4 %6 %7 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %20 %20 %20 %20 %20 %20 %20 %20 %23 %23 %23 %23 %23 %23 %23 %23 %
1009 hPa1009 hPa1009 hPa1009 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1009 hPa1010 hPa1008 hPa1005 hPa1005 hPa1007 hPa1007 hPa1006 hPa1006 hPa1006 hPa1007 hPa1006 hPa1007 hPa1008 hPa1009 hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
37 %41 %45 %50 %52 %55 %57 %60 %62 %65 %65 %65 %65 %73 %80 %87 %82 %78 %73 %64 %56 %47 %45 %42 %40 %44 %49 %53 %55 %56 %58 %60 %62 %65 %66 %66 %67 %68 %69 %70 %71 %69 %68 %66 %62 %57 %52 %51 %50 %48 %50 %51 %53 %55 %57 %60 %64 %68 %72 %74 %79 %88 %85 %54 %36 %40 %70 %76 %79 %87 %78 %54 %39 %41 %52 %64 %77 %88 %80 %53 %36 %32 %36 %43 %53 %53 %52 %43 %34 %42 %50 %64 %77 %77 %77 %64 %51 %56 %62 %58 %84 %88 %71 %37 %32 %24 %38 %72 %64 %84 %59 %33 %25 %27 %33 %55 %
38 %56 %56 %56 %21 %21 %21 %9 %9 %9 %5 %5 %5 %0 %0 %0 %1 %1 %1 %23 %23 %23 %63 %63 %63 %56 %56 %56 %48 %48 %48 %24 %24 %24 %24 %42 %42 %42 %65 %65 %65 %64 %64 %64 %36 %36 %36 %55 %55 %55 %69 %69 %69 %42 %42 %42 %44 %44 %44 %44 %67 %85 %41 %52 %17 %47 %71 %74 %73 %76 %53 %38 %70 %70 %82 %58 %10 %10 %10 %10 %10 %10 %10 %10 %11 %11 %11 %11 %11 %11 %11 %11 %17 %17 %17 %17 %17 %17 %17 %17 %13 %13 %13 %13 %13 %13 %13 %13 %16 %16 %16 %16 %16 %16 %16 %16 %
Сабота
04.07.2020
мин 23
40 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 23 %
Количество на дожд 3.2 mm
Веројатност за невреме 20 %
Ветер
13Km/h
Облачност 33 %
UV индекс 10
Изгрејсонце 05:02 h
Зајдисонце 20:06 h
Времетраење 15h : 03m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 21
35 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 43 %
Количество на дожд 2.3 mm
Веројатност за невреме 5 %
Ветер
17Km/h
Облачност 56 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:03 h
Зајдисонце 20:06 h
Времетраење 15h : 03m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 23
38 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 15 %
Количество на дожд 5.1 mm
Веројатност за невреме 13 %
Ветер
16Km/h
Облачност 43 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:03 h
Зајдисонце 20:05 h
Времетраење 15h : 02m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 22
36 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 19 %
Количество на дожд 0.4 mm
Веројатност за невреме 7 %
Ветер
14Km/h
Облачност 60 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:04 h
Зајдисонце 20:05 h
Времетраење 15h : 01m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 23
38 макс
Ведро/Сончево
Веројатност за врнежи 2 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 3 %
Ветер
18Km/h
Облачност 10 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:05 h
Зајдисонце 20:05 h
Времетраење 15h : 00m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
03.07.2020
мин 23
41 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 16 %
Количество на дожд 1.6 mm
Веројатност за невреме 5 %
Ветер
8Km/h
Облачност 25 %
UV индекс 10
Изгрејсонце 05:02 h
Зајдисонце 20:06 h
Времетраење 15h : 04m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.44
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
04.07.2020
мин 23
40 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 23 %
Количество на дожд 3.2 mm
Веројатност за невреме 20 %
Ветер
13Km/h
Облачност 33 %
UV индекс 10
Изгрејсонце 05:02 h
Зајдисонце 20:06 h
Времетраење 15h : 03m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 21
35 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 43 %
Количество на дожд 2.3 mm
Веројатност за невреме 5 %
Ветер
17Km/h
Облачност 56 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:03 h
Зајдисонце 20:06 h
Времетраење 15h : 03m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 23
38 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 15 %
Количество на дожд 5.1 mm
Веројатност за невреме 13 %
Ветер
16Km/h
Облачност 43 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:03 h
Зајдисонце 20:05 h
Времетраење 15h : 02m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 22
36 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 19 %
Количество на дожд 0.4 mm
Веројатност за невреме 7 %
Ветер
14Km/h
Облачност 60 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:04 h
Зајдисонце 20:05 h
Времетраење 15h : 01m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 23
38 макс
Ведро/Сончево
Веројатност за врнежи 2 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 3 %
Ветер
18Km/h
Облачност 10 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:05 h
Зајдисонце 20:05 h
Времетраење 15h : 00m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Четврток
09.07.2020
мин 23
37 макс
Ведро/Сончево
Веројатност за врнежи 23 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 3 %
Ветер
9Km/h
Облачност 11 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:05 h
Зајдисонце 20:04 h
Времетраење 14h : 58m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.64
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
10.07.2020
мин 22
34 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 29 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 6 %
Ветер
16Km/h
Облачност 17 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:06 h
Зајдисонце 20:04 h
Времетраење 14h : 57m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.67
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
11.07.2020
мин 23
37 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 14 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 20 %
Ветер
9Km/h
Облачност 13 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:07 h
Зајдисонце 20:03 h
Времетраење 14h : 56m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.7
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
12.07.2020
мин 23
39 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 21 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 23 %
Ветер
8Km/h
Облачност 16 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:08 h
Зајдисонце 20:03 h
Времетраење 14h : 55m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.73
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност