М.Каменица
Ведро/Сончево понеделник, 15 јули 2024
32℃
Се чувствува: 32 ℃
Изгрејсонце:
Зајдисонце:
Времетраење: 0 минути
Влажност: 28 %
Ветер: 3 km/h
Видливост km
Измерено во: 07:00Z h
  • 24 часовна прогноза
  • 5 дневна прогноза
  • 10 дневна прогноза
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
ЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетврток
12:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
35 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
35 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
39 ℃
Претежно сончево
37 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
35 ℃
Умерено облачно со дожд
35 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
34 ℃
Умерено облачно
29 ℃
Умерено облачно
26 ℃
Претежно сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
35 ℃
Претежно сончево
35 ℃
Умерено облачно со дожд
31 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Претежно сончево
30 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
29 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
24 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Умерено облачно со дожд
30 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
25 ℃
Претежно сончево
23 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Умерено облачно со дожд
31 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
33 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
31 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
26 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
14Km/h
14Km/h
14Km/h
11Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
7Km/h
11Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
14Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
7Km/h
11Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
% % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % %
0 mm0 mm0 mm0 mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm0.55 mm0.55 mm0.55 mm0.55 mm0.55 mm0.55 mm0.55 mm0.55 mm1.74 mm1.74 mm1.74 mm1.74 mm1.74 mm1.74 mm1.74 mm1.74 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0.19 mm0.19 mm0.19 mm0.19 mm0.19 mm0.19 mm0.19 mm0.19 mm
0 %0 %0 %0 %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
n/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
1 %1 %1 %1 %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %36 %36 %36 %36 %36 %36 %36 %36 %28 %28 %28 %28 %28 %28 %28 %28 %29 %29 %29 %29 %29 %29 %29 %29 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %11 %11 %11 %11 %11 %11 %11 %11 %
Четврток
01.01.1970
мин 21
38 макс
Веројатност за врнежи 2 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 2 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:08 h
Зајдисонце 20:02 h
Времетраење 14h : 54m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.33
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
35 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
7Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 22
39 макс
Веројатност за врнежи 10 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 13 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:09 h
Зајдисонце 20:01 h
Времетраење 14h : 52m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.36
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
27 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
39 ℃
Претежно сончево
37 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Претежно сончево
Ветер
7Km/h
7Km/h
4Km/h
7Km/h
11Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 22
36 макс
Веројатност за врнежи 53 %
Количество на дожд 1.56 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 46 %
UV индекс 7
Изгрејсонце 05:10 h
Зајдисонце 20:01 h
Времетраење 14h : 51m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.39
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
27 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
35 ℃
Умерено облачно со дожд
35 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
34 ℃
Умерено облачно
29 ℃
Умерено облачно
Ветер
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
14Km/h
7Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 21
37 макс
Веројатност за врнежи 78 %
Количество на дожд 3.3 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 29 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:11 h
Зајдисонце 20:00 h
Времетраење 14h : 49m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.43
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
26 ℃
Претежно сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
35 ℃
Претежно сончево
35 ℃
Умерено облачно со дожд
31 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
7Km/h
7Km/h
4Km/h
7Km/h
11Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 20
32 макс
Веројатност за врнежи 83 %
Количество на дожд 9.05 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 36 %
UV индекс 6
Изгрејсонце 05:11 h
Зајдисонце 19:59 h
Времетраење 14h : 47m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.46
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
23 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Претежно сончево
30 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
29 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
24 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд9.05 mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност36 %36 %36 %36 %36 %36 %36 %36 %
Четврток
01.01.1970
мин 20
38 макс
Веројатност за врнежи 2 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 1 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:07 h
Зајдисонце 20:03 h
Времетраење 14h : 55m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.3
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
03:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
35 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
7Km/h
7Km/h
11Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % %
Количество на дожд0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност1 %1 %1 %1 %1 %1 %1 %
Четврток
01.01.1970
мин 21
38 макс
Веројатност за врнежи 2 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 2 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:08 h
Зајдисонце 20:02 h
Времетраење 14h : 54m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.33
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
35 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
7Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 22
39 макс
Веројатност за врнежи 10 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 13 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:09 h
Зајдисонце 20:01 h
Времетраење 14h : 52m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.36
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
27 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
39 ℃
Претежно сончево
37 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Претежно сончево
Ветер
7Km/h
7Km/h
4Km/h
7Km/h
11Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 22
36 макс
Веројатност за врнежи 53 %
Количество на дожд 1.56 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 46 %
UV индекс 7
Изгрејсонце 05:10 h
Зајдисонце 20:01 h
Времетраење 14h : 51m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.39
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
27 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
35 ℃
Умерено облачно со дожд
35 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
34 ℃
Умерено облачно
29 ℃
Умерено облачно
Ветер
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
14Km/h
7Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 21
37 макс
Веројатност за врнежи 78 %
Количество на дожд 3.3 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 29 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:11 h
Зајдисонце 20:00 h
Времетраење 14h : 49m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.43
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
26 ℃
Претежно сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
35 ℃
Претежно сончево
35 ℃
Умерено облачно со дожд
31 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
7Km/h
7Km/h
4Km/h
7Km/h
11Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 20
32 макс
Веројатност за врнежи 83 %
Количество на дожд 9.05 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 36 %
UV индекс 6
Изгрејсонце 05:11 h
Зајдисонце 19:59 h
Времетраење 14h : 47m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.46
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
23 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Претежно сончево
30 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
29 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
24 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд9.05 mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm9.05 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност36 %36 %36 %36 %36 %36 %36 %36 %
Четврток
01.01.1970
мин 17
33 макс
Веројатност за врнежи 69 %
Количество на дожд 0.55 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 28 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:12 h
Зајдисонце 19:58 h
Времетраење 14h : 46m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.5
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
22 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Умерено облачно со дожд
30 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
25 ℃
Претежно сончево
Ветер
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд0.55 mm0.55 mm0.55 mm0.55 mm0.55 mm0.55 mm0.55 mm0.55 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност28 %28 %28 %28 %28 %28 %28 %28 %
Четврток
01.01.1970
мин 18
34 макс
Веројатност за врнежи 45 %
Количество на дожд 1.74 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 29 %
UV индекс 7
Изгрејсонце 05:13 h
Зајдисонце 19:57 h
Времетраење 14h : 44m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
23 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Умерено облачно со дожд
31 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
33 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
31 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
26 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд1.74 mm1.74 mm1.74 mm1.74 mm1.74 mm1.74 mm1.74 mm1.74 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност29 %29 %29 %29 %29 %29 %29 %29 %
Четврток
01.01.1970
мин 19
36 макс
Веројатност за врнежи 25 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 21 %
UV индекс 7
Изгрејсонце 05:14 h
Зајдисонце 19:57 h
Времетраење 14h : 42m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.57
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
23 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност21 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %
Четврток
01.01.1970
мин 20
36 макс
Веројатност за врнежи 35 %
Количество на дожд 0.19 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 11 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:15 h
Зајдисонце 19:56 h
Времетраење 14h : 40m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд0.19 mm0.19 mm0.19 mm0.19 mm0.19 mm0.19 mm0.19 mm0.19 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност11 %11 %11 %11 %11 %11 %11 %11 %
Четврток
01.01.1970
мин 19
34 макс
Веројатност за врнежи 33 %
Количество на дожд 1.33 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 39 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:16 h
Зајдисонце 19:55 h
Времетраење 14h : 38m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.65
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
03:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
35 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
7Km/h
7Km/h
11Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % %
Количество на дожд mm mm mm mm mm mm mm
Веројатност за невреме % % % % % % %
Атмосферски притисок hPa hPa hPa hPa hPa hPa hPa
Влажност % % % % % % %
Облачност % % % % % % %
Четврток
01.01.1970
мин 19
35 макс
Веројатност за врнежи 22 %
Количество на дожд 0.33 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 35 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:17 h
Зајдисонце 19:54 h
Времетраење 14h : 36m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.69
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
03:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
35 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
7Km/h
7Km/h
11Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % %
Количество на дожд mm mm mm mm mm mm mm
Веројатност за невреме % % % % % % %
Атмосферски притисок hPa hPa hPa hPa hPa hPa hPa
Влажност % % % % % % %
Облачност % % % % % % %
Четврток
01.01.1970
мин 19
35 макс
Веројатност за врнежи 20 %
Количество на дожд 0.39 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 31 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:18 h
Зајдисонце 19:53 h
Времетраење 14h : 34m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.72
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
03:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
35 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
7Km/h
7Km/h
11Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % %
Количество на дожд mm mm mm mm mm mm mm
Веројатност за невреме % % % % % % %
Атмосферски притисок hPa hPa hPa hPa hPa hPa hPa
Влажност % % % % % % %
Облачност % % % % % % %
Четврток
01.01.1970
мин 18
34 макс
Веројатност за врнежи 31 %
Количество на дожд 13.51 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 45 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:19 h
Зајдисонце 19:52 h
Времетраење 14h : 32m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.76
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
03:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
35 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
7Km/h
7Km/h
11Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % %
Количество на дожд mm mm mm mm mm mm mm
Веројатност за невреме % % % % % % %
Атмосферски притисок hPa hPa hPa hPa hPa hPa hPa
Влажност % % % % % % %
Облачност % % % % % % %