Пехчево
Претежно сончево сабота, 15 јуни 2024
29℃
Се чувствува: 29 ℃
Изгрејсонце:
Зајдисонце:
Времетраење: 0 минути
Влажност: 41.1 %
Ветер: 11 km/h
Видливост 20 km
Измерено во: 03/07 14:00 h
  • 24 часовна прогноза
  • 5 дневна прогноза
  • 10 дневна прогноза
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
ПетокСаботаНеделаПонеделникВторникСредаЧетвртокПетокСаботаНедела
1500160017001800190020002100220023000000010002000300040005000600070008000900100011001200130014001500160017001800190020002100220023000000000001000200030004000500060007000800090010001100120013001400150016001700180019002000210022002300000002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300
26 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Претежно сончево
23 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
18 ℃
Ведро/Сончево
17 ℃
Ведро/Сончево
16 ℃
Ведро/Сончево
16 ℃
Ведро/Сончево
15 ℃
Ведро/Сончево
14 ℃
Ведро/Сончево
15 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Умерено облачно со дожд
24 ℃
Умерено облачно со дожд
24 ℃
Умерено облачно со дожд
24 ℃
Умерено облачно со дожд
25 ℃
Умерено облачно со дожд
25 ℃
Умерено облачно со дожд
25 ℃
Умерено облачно со дожд
26 ℃
Умерено облачно со дожд
25 ℃
Умерено облачно со дожд
23 ℃
Умерено облачно со дожд
22 ℃
Умерено облачно со дожд
21 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Ведро/Сончево
17 ℃
Ведро/Сончево
16 ℃
Ведро/Сончево
16 ℃
Ведро/Сончево
15 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Умерено облачно
17 ℃
Умерено облачно
19 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
23 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Умерено облачно со дожд
24 ℃
Умерено облачно со дожд
25 ℃
Умерено облачно со дожд
24 ℃
Умерено облачно со дожд
24 ℃
Умерено облачно со дожд
23 ℃
Умерено облачно со дожд
23 ℃
Умерено облачно со дожд
22 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Умерено облачно со дожд
16 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Умерено облачно со дожд
26 ℃
Умерено облачно со дожд
22 ℃
Умерено облачно
18 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Умерено облачно
17 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Умерено облачно со дожд
25 ℃
Умерено облачно со дожд
23 ℃
Умерено облачно
19 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Умерено облачно
18 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
14 ℃
Ведро/Сончево
12 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
17 ℃
Ведро/Сончево
14 ℃
Ведро/Сончево
13 ℃
Ведро/Сончево
16 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
18 ℃
Ведро/Сончево
15 ℃
Ведро/Сончево
13 ℃
Ведро/Сончево
16 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Претежно сончево
23 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Ведро/Сончево
15 ℃
Ведро/Сончево
14 ℃
Ведро/Сончево
17 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
4Km/h
4Km/h
3Km/h
3Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
5Km/h
5Km/h
6Km/h
6Km/h
6Km/h
6Km/h
7Km/h
7Km/h
9Km/h
10Km/h
12Km/h
10Km/h
9Km/h
8Km/h
5Km/h
3Km/h
1Km/h
1Km/h
1Km/h
1Km/h
2Km/h
3Km/h
4Km/h
5Km/h
5Km/h
6Km/h
6Km/h
6Km/h
6Km/h
7Km/h
7Km/h
6Km/h
6Km/h
7Km/h
8Km/h
9Km/h
10Km/h
11Km/h
12Km/h
10Km/h
9Km/h
8Km/h
8Km/h
8Km/h
8Km/h
8Km/h
8Km/h
8Km/h
8Km/h
6Km/h
6Km/h
6Km/h
6Km/h
4Km/h
8Km/h
8Km/h
10Km/h
10Km/h
7Km/h
6Km/h
8Km/h
7Km/h
9Km/h
6Km/h
3Km/h
8Km/h
5Km/h
9Km/h
9Km/h
10Km/h
17Km/h
13Km/h
12Km/h
13Km/h
10Km/h
8Km/h
6Km/h
6Km/h
7Km/h
8Km/h
8Km/h
7Km/h
6Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
6Km/h
8Km/h
9Km/h
8Km/h
6Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
6Km/h
7Km/h
6Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
6Km/h
8Km/h
6Km/h
6Km/h
5Km/h
23 %22 %22 %18 %13 %9 %7 %5 %3 %2 %2 %1 %1 %1 %2 %2 %3 %3 %8 %12 %17 %26 %35 %44 %44 %45 %45 %39 %33 %28 %22 %17 %12 %10 %10 %8 %6 %9 %11 %13 %17 %20 %24 %29 %33 %38 %43 %48 %54 %59 %65 %70 %58 %46 %34 %25 %17 %8 %9 %12 %20 %12 %12 %43 %63 %37 %26 %19 %9 %8 %25 %53 %74 %33 %15 %13 %10 %11 %28 %36 %39 %27 %14 %15 %17 %19 %30 %42 %40 %38 %30 %22 %21 %21 %31 %41 %40 %38 %20 %2 %3 %4 %18 %33 %32 %30 %16 %2 %4 %7 %18 %30 %32 %33 %20 %
0.0 mm0.0 mm0.3 mm0.0 mm0.0 mm0.7 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm1.2 mm0.0 mm0.0 mm4.3 mm0.0 mm0.0 mm1.5 mm0.0 mm0.0 mm1.3 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm3.1 mm0.0 mm0.0 mm3.4 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm1.7 mm0.1 mm0.0 mm0.6 mm0.2 mm0.6 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.5 mm1.1 mm0.0 mm0.0 mm0.9 mm0.9 mm0.9 mm0.9 mm0.9 mm0.9 mm0.9 mm0.9 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm
4 %4 %4 %5 %5 %5 %4 %4 %4 %0 %0 %0 %5 %5 %5 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %5 %5 %5 %6 %6 %6 %5 %5 %5 %4 %4 %4 %4 %5 %5 %5 %4 %4 %4 %5 %5 %5 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %5 %5 %5 %6 %6 %6 %5 %5 %5 %5 %4 %4 %5 %6 %0 %4 %6 %6 %5 %5 %7 %6 %5 %6 %7 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %1 %1 %1 %1 %1 %1 %1 %1 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %20 %20 %20 %20 %20 %20 %20 %20 %24 %24 %24 %24 %24 %24 %24 %24 %
1012 hPa1012 hPa1012 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1010 hPa1009 hPa1008 hPa1009 hPa1010 hPa1009 hPa1008 hPa1009 hPa1009 hPa1009 hPa1009 hPa1011 hPa1012 hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
48 %45 %43 %50 %58 %65 %70 %75 %80 %84 %88 %92 %98 %100 %100 %99 %99 %97 %85 %74 %62 %60 %57 %55 %53 %51 %49 %55 %60 %65 %72 %78 %84 %88 %88 %93 %97 %100 %100 %100 %100 %97 %93 %82 %72 %61 %58 %55 %52 %53 %54 %55 %61 %67 %72 %79 %85 %91 %95 %100 %100 %98 %55 %37 %43 %64 %92 %99 %100 %99 %49 %43 %50 %66 %81 %99 %99 %97 %58 %43 %44 %54 %71 %84 %79 %74 %56 %37 %47 %57 %79 %100 %96 %91 %73 %54 %46 %65 %70 %90 %100 %82 %48 %27 %34 %40 %69 %87 %95 %70 %42 %21 %30 %38 %67 %
44 %44 %44 %33 %33 %33 %5 %5 %5 %3 %3 %3 %7 %7 %7 %36 %36 %36 %53 %53 %53 %64 %64 %64 %57 %57 %57 %33 %33 %33 %22 %22 %22 %22 %13 %13 %13 %41 %41 %41 %81 %81 %81 %58 %58 %58 %72 %72 %72 %81 %81 %81 %56 %56 %56 %44 %44 %44 %44 %36 %88 %53 %27 %25 %44 %72 %78 %48 %81 %38 %31 %57 %71 %81 %63 %38 %38 %38 %38 %38 %38 %38 %38 %32 %32 %32 %32 %32 %32 %32 %32 %30 %30 %30 %30 %30 %30 %30 %30 %19 %19 %19 %19 %19 %19 %19 %19 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %
Сабота
04.07.2020
мин 13
27 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 49 %
Количество на дожд 8.3 mm
Веројатност за невреме 6 %
Ветер
10Km/h
Облачност 49 %
UV индекс 10
Изгрејсонце 04:59 h
Зајдисонце 20:06 h
Времетраење 15h : 06m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 13
26 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 73 %
Количество на дожд 6.8 mm
Веројатност за невреме 6 %
Ветер
12Km/h
Облачност 70 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 04:59 h
Зајдисонце 20:06 h
Времетраење 15h : 06m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 13
28 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 69 %
Количество на дожд 3.5 mm
Веројатност за невреме 6 %
Ветер
10Km/h
Облачност 42 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:00 h
Зајдисонце 20:05 h
Времетраење 15h : 05m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 15
27 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 80 %
Количество на дожд 1.7 mm
Веројатност за невреме 7 %
Ветер
8Km/h
Облачност 52 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:01 h
Зајдисонце 20:05 h
Времетраење 15h : 04m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 12
28 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 47 %
Количество на дожд 0.9 mm
Веројатност за невреме 6 %
Ветер
15Km/h
Облачност 38 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:01 h
Зајдисонце 20:04 h
Времетраење 15h : 03m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
03.07.2020
мин 13
28 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 26 %
Количество на дожд 5.7 mm
Веројатност за невреме 43 %
Ветер
4Km/h
Облачност 32 %
UV индекс 10
Изгрејсонце 04:58 h
Зајдисонце 20:06 h
Времетраење 15h : 07m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.44
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
04.07.2020
мин 13
27 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 49 %
Количество на дожд 8.3 mm
Веројатност за невреме 6 %
Ветер
10Km/h
Облачност 49 %
UV индекс 10
Изгрејсонце 04:59 h
Зајдисонце 20:06 h
Времетраење 15h : 06m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 13
26 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 73 %
Количество на дожд 6.8 mm
Веројатност за невреме 6 %
Ветер
12Km/h
Облачност 70 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 04:59 h
Зајдисонце 20:06 h
Времетраење 15h : 06m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 13
28 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 69 %
Количество на дожд 3.5 mm
Веројатност за невреме 6 %
Ветер
10Km/h
Облачност 42 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:00 h
Зајдисонце 20:05 h
Времетраење 15h : 05m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 15
27 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 80 %
Количество на дожд 1.7 mm
Веројатност за невреме 7 %
Ветер
8Km/h
Облачност 52 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:01 h
Зајдисонце 20:05 h
Времетраење 15h : 04m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 12
28 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 47 %
Количество на дожд 0.9 mm
Веројатност за невреме 6 %
Ветер
15Km/h
Облачност 38 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:01 h
Зајдисонце 20:04 h
Времетраење 15h : 03m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Четврток
09.07.2020
мин 13
25 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 42 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 1 %
Ветер
8Km/h
Облачност 32 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:02 h
Зајдисонце 20:04 h
Времетраење 15h : 01m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.64
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
10.07.2020
мин 13
25 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 42 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 6 %
Ветер
9Km/h
Облачност 30 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:03 h
Зајдисонце 20:04 h
Времетраење 15h : 00m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.67
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
11.07.2020
мин 14
26 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 34 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 20 %
Ветер
7Km/h
Облачност 19 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:04 h
Зајдисонце 20:03 h
Времетраење 14h : 59m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.7
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
12.07.2020
мин 14
27 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 33 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 24 %
Ветер
8Km/h
Облачност 21 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:04 h
Зајдисонце 20:03 h
Времетраење 14h : 58m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.73
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност