Д.Хисар
Претежно сончево сабота, 15 јуни 2024
31℃
Се чувствува: 31 ℃
Изгрејсонце:
Зајдисонце:
Времетраење: 0 минути
Влажност: 37.6 %
Ветер: 7 km/h
Видливост 20 km
Измерено во: 03/07 14:00 h
  • 24 часовна прогноза
  • 5 дневна прогноза
  • 10 дневна прогноза
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
ПетокСаботаНеделаПонеделникВторникСредаЧетвртокПетокСаботаНедела
160017001800190020002100220023000000010002000300040005000600070008000900100011001200130014001500160017001800190020002100220023000000000001000200030004000500060007000800090010001100120013001400150016001700180019002000210022002300000002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300
32 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Претежно сончево
30 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
18 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Умерено облачно со дожд
30 ℃
Умерено облачно со дожд
30 ℃
Умерено облачно со дожд
29 ℃
Умерено облачно со дожд
27 ℃
Умерено облачно со дожд
25 ℃
Умерено облачно со дожд
24 ℃
Претежно сончево
23 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Умерено облачно
26 ℃
Умерено облачно
26 ℃
Умерено облачно
25 ℃
Умерено облачно со дожд
24 ℃
Умерено облачно со дожд
24 ℃
Умерено облачно со дожд
23 ℃
Умерено облачно со дожд
22 ℃
Умерено облачно со дожд
21 ℃
Умерено облачно со дожд
20 ℃
Умерено облачно со дожд
20 ℃
Умерено облачно со дожд
19 ℃
Умерено облачно
19 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Умерено облачно
19 ℃
Умерено облачно со дожд
24 ℃
Умерено облачно со дожд
26 ℃
Умерено облачно со дожд
26 ℃
Умерено облачно со дожд
22 ℃
Умерено облачно со дожд
19 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Умерено облачно
17 ℃
Умерено облачно
20 ℃
Умерено облачно
25 ℃
Умерено облачно
27 ℃
Умерено облачно со дожд
25 ℃
Умерено облачно со дожд
22 ℃
Умерено облачно со дожд
19 ℃
Умерено облачно
17 ℃
Ведро/Сончево
15 ℃
Ведро/Сончево
18 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
18 ℃
Ведро/Сончево
16 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
18 ℃
Ведро/Сончево
17 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
18 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
9Km/h
11Km/h
9Km/h
7Km/h
5Km/h
6Km/h
8Km/h
9Km/h
8Km/h
6Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
6Km/h
7Km/h
8Km/h
9Km/h
9Km/h
10Km/h
8Km/h
6Km/h
5Km/h
6Km/h
8Km/h
10Km/h
8Km/h
6Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
6Km/h
7Km/h
8Km/h
10Km/h
12Km/h
14Km/h
13Km/h
12Km/h
11Km/h
10Km/h
9Km/h
8Km/h
8Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
8Km/h
8Km/h
7Km/h
6Km/h
5Km/h
7Km/h
10Km/h
8Km/h
9Km/h
6Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
6Km/h
11Km/h
12Km/h
11Km/h
9Km/h
9Km/h
8Km/h
6Km/h
9Km/h
14Km/h
11Km/h
13Km/h
10Km/h
9Km/h
7Km/h
8Km/h
8Km/h
8Km/h
8Km/h
8Km/h
8Km/h
5Km/h
3Km/h
3Km/h
3Km/h
5Km/h
9Km/h
9Km/h
9Km/h
7Km/h
5Km/h
5Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
5Km/h
6Km/h
4Km/h
3Km/h
2Km/h
2Km/h
4Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
10 %12 %9 %7 %4 %3 %2 %1 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %3 %4 %5 %14 %23 %32 %37 %42 %47 %43 %38 %34 %29 %25 %20 %16 %16 %11 %7 %11 %15 %20 %23 %26 %30 %31 %31 %32 %35 %38 %41 %51 %60 %69 %70 %70 %71 %61 %51 %41 %35 %21 %46 %60 %71 %50 %59 %77 %45 %34 %19 %19 %41 %50 %78 %64 %23 %12 %6 %13 %32 %39 %28 %33 %26 %17 %21 %25 %30 %35 %37 %38 %30 %22 %20 %18 %28 %37 %36 %35 %20 %5 %5 %4 %10 %16 %18 %20 %11 %2 %3 %5 %13 %22 %24 %27 %15 %
0.0 mm0.5 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm3.2 mm0.0 mm0.0 mm1.1 mm0.0 mm0.0 mm0.7 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.5 mm0.0 mm0.0 mm1.8 mm0.0 mm0.0 mm1.1 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.4 mm1.5 mm0.4 mm0.1 mm2.3 mm0.4 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm2.1 mm0.0 mm0.0 mm0.3 mm0.3 mm0.3 mm0.3 mm0.3 mm0.3 mm0.3 mm0.3 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm
0 %0 %1 %1 %1 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %1 %1 %1 %4 %4 %4 %48 %48 %48 %5 %5 %5 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %5 %5 %5 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %3 %3 %3 %1 %1 %1 %12 %12 %12 %5 %5 %5 %3 %3 %3 %3 %3 %4 %5 %7 %5 %6 %6 %6 %6 %5 %6 %6 %4 %6 %6 %4 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %1 %1 %1 %1 %1 %1 %1 %1 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %20 %20 %20 %20 %20 %20 %20 %20 %25 %25 %25 %25 %25 %25 %25 %25 %
1010 hPa1010 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1011 hPa1012 hPa1011 hPa1008 hPa1008 hPa1008 hPa1009 hPa1008 hPa1008 hPa1009 hPa1009 hPa1007 hPa1009 hPa1010 hPa1012 hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
36 %37 %45 %54 %62 %62 %63 %63 %68 %73 %78 %79 %79 %79 %78 %76 %75 %69 %62 %56 %60 %65 %70 %65 %60 %55 %64 %74 %83 %86 %89 %92 %92 %92 %91 %91 %91 %90 %90 %87 %84 %82 %75 %69 %62 %59 %55 %51 %56 %61 %66 %73 %79 %86 %87 %87 %88 %88 %89 %94 %94 %77 %53 %65 %80 %88 %88 %93 %83 %65 %47 %66 %85 %87 %94 %100 %87 %63 %49 %47 %58 %62 %75 %73 %70 %56 %42 %56 %69 %70 %70 %67 %63 %60 %56 %66 %77 %62 %89 %85 %72 %50 %29 %35 %46 %56 %76 %81 %60 %47 %27 %36 %43 %62 %
42 %42 %33 %33 %33 %7 %7 %7 %0 %0 %0 %1 %1 %1 %2 %2 %2 %18 %18 %18 %75 %75 %75 %40 %40 %40 %33 %33 %33 %17 %17 %17 %17 %27 %27 %27 %52 %52 %52 %40 %40 %40 %47 %47 %47 %69 %69 %69 %72 %72 %72 %79 %79 %79 %71 %71 %71 %71 %64 %81 %96 %73 %56 %51 %38 %44 %80 %75 %75 %77 %81 %77 %62 %73 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %25 %25 %25 %25 %25 %25 %25 %25 %14 %14 %14 %14 %14 %14 %14 %14 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %
Сабота
04.07.2020
мин 15
31 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 45 %
Количество на дожд 5.0 mm
Веројатност за невреме 48 %
Ветер
10Km/h
Облачност 31 %
UV индекс 10
Изгрејсонце 05:07 h
Зајдисонце 20:11 h
Времетраење 15h : 03m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 16
27 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 61 %
Количество на дожд 3.7 mm
Веројатност за невреме 12 %
Ветер
14Km/h
Облачност 57 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:08 h
Зајдисонце 20:10 h
Времетраење 15h : 02m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 16
27 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 61 %
Количество на дожд 5.0 mm
Веројатност за невреме 7 %
Ветер
10Km/h
Облачност 69 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:09 h
Зајдисонце 20:10 h
Времетраење 15h : 01m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 14
27 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 50 %
Количество на дожд 2.4 mm
Веројатност за невреме 6 %
Ветер
12Km/h
Облачност 77 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:09 h
Зајдисонце 20:10 h
Времетраење 15h : 00m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 16
29 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 20 %
Количество на дожд 0.3 mm
Веројатност за невреме 2 %
Ветер
14Km/h
Облачност 26 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:10 h
Зајдисонце 20:09 h
Времетраење 14h : 59m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
03.07.2020
мин 17
34 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 8 %
Количество на дожд 0.6 mm
Веројатност за невреме 1 %
Ветер
4Km/h
Облачност 27 %
UV индекс 10
Изгрејсонце 05:07 h
Зајдисонце 20:11 h
Времетраење 15h : 04m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.44
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
04.07.2020
мин 15
31 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 45 %
Количество на дожд 5.0 mm
Веројатност за невреме 48 %
Ветер
10Km/h
Облачност 31 %
UV индекс 10
Изгрејсонце 05:07 h
Зајдисонце 20:11 h
Времетраење 15h : 03m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 16
27 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 61 %
Количество на дожд 3.7 mm
Веројатност за невреме 12 %
Ветер
14Km/h
Облачност 57 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:08 h
Зајдисонце 20:10 h
Времетраење 15h : 02m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 16
27 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 61 %
Количество на дожд 5.0 mm
Веројатност за невреме 7 %
Ветер
10Km/h
Облачност 69 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:09 h
Зајдисонце 20:10 h
Времетраење 15h : 01m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 14
27 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 50 %
Количество на дожд 2.4 mm
Веројатност за невреме 6 %
Ветер
12Km/h
Облачност 77 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:09 h
Зајдисонце 20:10 h
Времетраење 15h : 00m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 16
29 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 20 %
Количество на дожд 0.3 mm
Веројатност за невреме 2 %
Ветер
14Km/h
Облачност 26 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:10 h
Зајдисонце 20:09 h
Времетраење 14h : 59m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Четврток
09.07.2020
мин 17
29 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 39 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 1 %
Ветер
8Km/h
Облачност 26 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:11 h
Зајдисонце 20:09 h
Времетраење 14h : 58m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.64
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
10.07.2020
мин 18
28 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 37 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 5 %
Ветер
9Km/h
Облачност 25 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:11 h
Зајдисонце 20:09 h
Времетраење 14h : 57m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.67
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
11.07.2020
мин 19
31 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 20 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 20 %
Ветер
4Km/h
Облачност 14 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:12 h
Зајдисонце 20:08 h
Времетраење 14h : 56m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.7
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
12.07.2020
мин 18
33 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 25 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 25 %
Ветер
5Km/h
Облачност 21 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:13 h
Зајдисонце 20:08 h
Времетраење 14h : 54m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.73
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност