Д.Капија
Ведро/Сончево понеделник, 15 јули 2024
29℃
Се чувствува: 29 ℃
Изгрејсонце:
Зајдисонце:
Времетраење: 0 минути
Влажност: 41 %
Ветер: 1 km/h
Видливост km
Измерено во: 07:00Z h
  • 24 часовна прогноза
  • 5 дневна прогноза
  • 10 дневна прогноза
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
ЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетврток
12:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
38 ℃
Ведро/Сончево
42 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
39 ℃
Ведро/Сончево
42 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Ведро/Сончево
43 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Ведро/Сончево
42 ℃
Умерено облачно со дожд
38 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
39 ℃
Ведро/Сончево
41 ℃
Претежно сончево
36 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Умерено облачно со дожд
36 ℃
Умерено облачно со дожд
30 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
39 ℃
Претежно сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
39 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
11Km/h
11Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
7Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
11Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
11Km/h
14Km/h
11Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
7Km/h
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
% % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % %
0 mm0 mm0 mm0 mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.38 mm0.38 mm0.38 mm0.38 mm0.38 mm0.38 mm0.38 mm0.38 mm0.09 mm0.09 mm0.09 mm0.09 mm0.09 mm0.09 mm0.09 mm0.09 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm
0 %0 %0 %0 %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
n/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
11 %11 %11 %11 %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %6 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %13 %13 %13 %13 %13 %13 %13 %13 %16 %16 %16 %16 %16 %16 %16 %16 %1 %1 %1 %1 %1 %1 %1 %1 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %
Четврток
01.01.1970
мин 23
42 макс
Веројатност за врнежи 2 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 4 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:11 h
Зајдисонце 20:02 h
Времетраење 14h : 50m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.33
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
27 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
39 ℃
Ведро/Сончево
42 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
11Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 24
43 макс
Веројатност за врнежи 6 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 9 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:12 h
Зајдисонце 20:01 h
Времетраење 14h : 48m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.36
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
29 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Ведро/Сончево
43 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
Ветер
11Km/h
7Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
7Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 25
43 макс
Веројатност за врнежи 45 %
Количество на дожд 1.48 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 25 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:13 h
Зајдисонце 20:00 h
Времетраење 14h : 47m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.39
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
29 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Ведро/Сончево
42 ℃
Умерено облачно со дожд
38 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Претежно сончево
Ветер
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
11Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 26
43 макс
Веројатност за врнежи 61 %
Количество на дожд 0.05 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 21 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:14 h
Зајдисонце 19:59 h
Времетраење 14h : 45m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.43
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
31 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
39 ℃
Ведро/Сончево
41 ℃
Претежно сончево
36 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 25
42 макс
Веројатност за врнежи 67 %
Количество на дожд 0.05 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 6 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:15 h
Зајдисонце 19:59 h
Времетраење 14h : 44m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.46
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
29 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
4Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност6 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %
Четврток
01.01.1970
мин 24
42 макс
Веројатност за врнежи 2 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 11 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:10 h
Зајдисонце 20:02 h
Времетраење 14h : 51m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.3
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
03:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
42 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
4Km/h
4Km/h
4Km/h
11Km/h
11Km/h
7Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % %
Количество на дожд0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност11 %11 %11 %11 %11 %11 %11 %
Четврток
01.01.1970
мин 23
42 макс
Веројатност за врнежи 2 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 4 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:11 h
Зајдисонце 20:02 h
Времетраење 14h : 50m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.33
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
27 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
39 ℃
Ведро/Сончево
42 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
11Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 24
43 макс
Веројатност за врнежи 6 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 9 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:12 h
Зајдисонце 20:01 h
Времетраење 14h : 48m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.36
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
29 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Ведро/Сончево
43 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
Ветер
11Km/h
7Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
7Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 25
43 макс
Веројатност за врнежи 45 %
Количество на дожд 1.48 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 25 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:13 h
Зајдисонце 20:00 h
Времетраење 14h : 47m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.39
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
29 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Ведро/Сончево
42 ℃
Умерено облачно со дожд
38 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Претежно сончево
Ветер
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
11Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 26
43 макс
Веројатност за врнежи 61 %
Количество на дожд 0.05 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 21 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:14 h
Зајдисонце 19:59 h
Времетраење 14h : 45m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.43
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
31 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
39 ℃
Ведро/Сончево
41 ℃
Претежно сончево
36 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 25
42 макс
Веројатност за врнежи 67 %
Количество на дожд 0.05 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 6 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:15 h
Зајдисонце 19:59 h
Времетраење 14h : 44m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.46
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
29 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
4Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm0.05 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност6 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %
Четврток
01.01.1970
мин 25
41 макс
Веројатност за врнежи 51 %
Количество на дожд 0.38 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 13 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:16 h
Зајдисонце 19:58 h
Времетраење 14h : 42m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.5
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
28 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Умерено облачно со дожд
36 ℃
Умерено облачно со дожд
30 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
11Km/h
14Km/h
11Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд0.38 mm0.38 mm0.38 mm0.38 mm0.38 mm0.38 mm0.38 mm0.38 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност13 %13 %13 %13 %13 %13 %13 %13 %
Четврток
01.01.1970
мин 24
40 макс
Веројатност за врнежи 36 %
Количество на дожд 0.09 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 16 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:16 h
Зајдисонце 19:57 h
Времетраење 14h : 40m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
27 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
39 ℃
Претежно сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд0.09 mm0.09 mm0.09 mm0.09 mm0.09 mm0.09 mm0.09 mm0.09 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност16 %16 %16 %16 %16 %16 %16 %16 %
Четврток
01.01.1970
мин 24
40 макс
Веројатност за врнежи 23 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 1 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:17 h
Зајдисонце 19:56 h
Времетраење 14h : 38m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.57
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
28 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
39 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
4Km/h
4Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност1 %1 %1 %1 %1 %1 %1 %1 %
Четврток
01.01.1970
мин 22
42 макс
Веројатност за врнежи 32 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 3 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:18 h
Зајдисонце 19:55 h
Времетраење 14h : 37m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
28 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
7Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %
Четврток
01.01.1970
мин 20
37 макс
Веројатност за врнежи 35 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 5 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:19 h
Зајдисонце 19:54 h
Времетраење 14h : 35m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.65
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
03:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
42 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
4Km/h
4Km/h
4Km/h
11Km/h
11Km/h
7Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % %
Количество на дожд mm mm mm mm mm mm mm
Веројатност за невреме % % % % % % %
Атмосферски притисок hPa hPa hPa hPa hPa hPa hPa
Влажност % % % % % % %
Облачност % % % % % % %
Четврток
01.01.1970
мин 22
37 макс
Веројатност за врнежи 19 %
Количество на дожд 2.1 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 30 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:20 h
Зајдисонце 19:53 h
Времетраење 14h : 33m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.69
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
03:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
42 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
4Km/h
4Km/h
4Km/h
11Km/h
11Km/h
7Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % %
Количество на дожд mm mm mm mm mm mm mm
Веројатност за невреме % % % % % % %
Атмосферски притисок hPa hPa hPa hPa hPa hPa hPa
Влажност % % % % % % %
Облачност % % % % % % %
Четврток
01.01.1970
мин 22
36 макс
Веројатност за врнежи 15 %
Количество на дожд 0.06 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 22 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:21 h
Зајдисонце 19:52 h
Времетраење 14h : 31m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.72
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
03:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
42 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
4Km/h
4Km/h
4Km/h
11Km/h
11Km/h
7Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % %
Количество на дожд mm mm mm mm mm mm mm
Веројатност за невреме % % % % % % %
Атмосферски притисок hPa hPa hPa hPa hPa hPa hPa
Влажност % % % % % % %
Облачност % % % % % % %
Четврток
01.01.1970
мин 22
36 макс
Веројатност за врнежи 29 %
Количество на дожд 2.34 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 18 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:22 h
Зајдисонце 19:51 h
Времетраење 14h : 29m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.76
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
03:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
42 ℃
Ведро/Сончево
40 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
4Km/h
4Km/h
4Km/h
11Km/h
11Km/h
7Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % %
Количество на дожд mm mm mm mm mm mm mm
Веројатност за невреме % % % % % % %
Атмосферски притисок hPa hPa hPa hPa hPa hPa hPa
Влажност % % % % % % %
Облачност % % % % % % %