ФОТО - Есенски снег на Копаоник и Јахорина
Напишано од Глигор Тодоров
вторник, 23 септември 2014

Студениот бран кој го зафати Балканскиот полуостров го донесе и првиот снег на Копаоник во Србија и Јахорина во Босна и Херцеговина

 

Копаоник, Србија

 

 

 

 

 

 

Јахорина, Босна и Херцеговина