ФОТО+ВИДЕО - Торнадо во Венеција
Напишано од Глигор Тодоров
среда, 8 јули 2015

Во попладневните часови областа Венето била зафатена од силно невреме проследено со силен ветер и обилен дожд. Регионот помеѓу Доло и Мира во Венеција било погодено од торнадо од категорија F2 со брзина на ветер до 180 км/ч.

 

 

 

 

 

 

ФОТОГАЛЕРИЈАТА МОЖЕ ДА ЈА ПОГЛЕДНЕТЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК