Хановер
Претежно сончево среда, 17 април 2024
20℃
Се чувствува: 20 ℃
Изгрејсонце:
Зајдисонце:
Времетраење: 0 минути
Влажност: 64 %
Ветер: 24 km/h
Видливост 10 km
Измерено во: 03/07 14:20 h
  • 24 часовна прогноза
  • 5 дневна прогноза
  • 10 дневна прогноза
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
ПетокСаботаНеделаПонеделникВторникСредаЧетвртокПетокСаботаНедела
130014001500160017001800190020002100220023000000010002000300040005000600070008000900100011001200130014001500160017001800190020002100220023000000000001000200030004000500060007000800090010001100120013001400150016001700180019002000210022002300000002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300
19 ℃
Умерено облачно со дожд
20 ℃
Умерено облачно со дожд
20 ℃
Умерено облачно
21 ℃
Умерено облачно
21 ℃
Умерено облачно
20 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Облачно
15 ℃
Облачно
15 ℃
Облачно
16 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Умерено облачно
17 ℃
Умерено облачно
18 ℃
Умерено облачно
19 ℃
Умерено облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно со дожд
18 ℃
Облачно со дожд
18 ℃
Облачно со дожд
18 ℃
Облачно со дожд
19 ℃
Облачно со дожд
19 ℃
Облачно со дожд
19 ℃
Умерено облачно со дожд
20 ℃
Умерено облачно со дожд
20 ℃
Умерено облачно со дожд
21 ℃
Облачно со дожд
22 ℃
Облачно
22 ℃
Облачно
22 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Умерено облачно
22 ℃
Умерено облачно со дожд
22 ℃
Умерено облачно со дожд
21 ℃
Умерено облачно со дожд
20 ℃
Умерено облачно со дожд
19 ℃
Умерено облачно со дожд
19 ℃
Умерено облачно со дожд
18 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Ведро/Сончево
17 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Умерено облачно со дожд
15 ℃
Умерено облачно со дожд
13 ℃
Претежно сончево
11 ℃
Претежно сончево
10 ℃
Претежно сончево
12 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Умерено облачно со дожд
17 ℃
Облачно
16 ℃
Облачно
17 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
11 ℃
Претежно сончево
9 ℃
Ведро/Сончево
12 ℃
Ведро/Сончево
15 ℃
Умерено облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
19 ℃
Умерено облачно
15 ℃
Ведро/Сончево
14 ℃
Умерено облачно
14 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Умерено облачно
20 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Умерено облачно
21 ℃
Умерено облачно
22 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Умерено облачно
22 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Ведро/Сончево
14 ℃
Ведро/Сончево
13 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Умерено облачно
19 ℃
Умерено облачно
19 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
21Km/h
22Km/h
21Km/h
20Km/h
19Km/h
18Km/h
16Km/h
15Km/h
13Km/h
11Km/h
9Km/h
10Km/h
12Km/h
13Km/h
13Km/h
12Km/h
12Km/h
14Km/h
15Km/h
18Km/h
18Km/h
18Km/h
18Km/h
20Km/h
23Km/h
25Km/h
23Km/h
21Km/h
19Km/h
20Km/h
21Km/h
21Km/h
21Km/h
20Km/h
19Km/h
19Km/h
19Km/h
19Km/h
19Km/h
17Km/h
15Km/h
14Km/h
15Km/h
17Km/h
18Km/h
20Km/h
22Km/h
25Km/h
27Km/h
28Km/h
30Km/h
30Km/h
29Km/h
29Km/h
29Km/h
28Km/h
28Km/h
25Km/h
22Km/h
18Km/h
19Km/h
21Km/h
15Km/h
23Km/h
28Km/h
32Km/h
28Km/h
22Km/h
14Km/h
15Km/h
9Km/h
14Km/h
17Km/h
21Km/h
19Km/h
19Km/h
13Km/h
12Km/h
8Km/h
13Km/h
16Km/h
18Km/h
13Km/h
9Km/h
8Km/h
11Km/h
12Km/h
12Km/h
16Km/h
20Km/h
18Km/h
15Km/h
10Km/h
5Km/h
7Km/h
9Km/h
13Km/h
17Km/h
15Km/h
13Km/h
12Km/h
11Km/h
12Km/h
12Km/h
15Km/h
19Km/h
17Km/h
16Km/h
12Km/h
8Km/h
12Km/h
15Km/h
18Km/h
21Km/h
19Km/h
17Km/h
13Km/h
47 %49 %40 %30 %20 %14 %8 %3 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %4 %6 %8 %12 %16 %20 %23 %27 %30 %30 %30 %30 %32 %34 %36 %35 %33 %31 %36 %36 %41 %46 %51 %56 %61 %58 %55 %52 %55 %59 %62 %52 %42 %32 %28 %23 %19 %32 %45 %58 %57 %57 %56 %50 %37 %25 %25 %44 %47 %52 %57 %23 %7 %13 %25 %73 %46 %17 %6 %10 %4 %4 %6 %21 %11 %10 %8 %13 %21 %29 %37 %42 %47 %32 %18 %14 %11 %13 %15 %20 %25 %26 %27 %21 %16 %16 %17 %22 %28 %27 %27 %20 %14 %18 %22 %28 %34 %26 %19 %13 %
0.0 mm0.5 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.5 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.3 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.3 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.1 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm
0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %
1016 hPa1016 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1011 hPa1011 hPa1012 hPa1013 hPa1014 hPa1016 hPa1017 hPa1018 hPa1019 hPa1020 hPa1021 hPa1020 hPa1020 hPa1021 hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
61 %58 %57 %56 %55 %56 %58 %59 %65 %71 %77 %73 %70 %66 %66 %65 %65 %65 %66 %66 %65 %64 %64 %61 %58 %55 %61 %66 %72 %74 %76 %79 %79 %79 %79 %78 %78 %78 %77 %79 %82 %85 %85 %85 %85 %80 %75 %70 %66 %62 %58 %59 %60 %61 %66 %70 %75 %76 %77 %78 %75 %68 %72 %67 %52 %49 %52 %66 %79 %90 %95 %81 %55 %49 %49 %51 %63 %80 %95 %77 %53 %51 %50 %54 %74 %66 %63 %59 %58 %57 %57 %57 %65 %74 %78 %82 %66 %50 %42 %52 %64 %75 %66 %60 %50 %48 %69 %81 %73 %82 %85 %68 %58 %56 %59 %58 %79 %
62 %62 %93 %93 %93 %50 %50 %50 %47 %47 %47 %46 %46 %46 %61 %61 %61 %97 %97 %97 %92 %92 %92 %78 %78 %78 %96 %96 %96 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %99 %99 %99 %100 %100 %100 %58 %58 %58 %100 %100 %100 %68 %68 %68 %70 %70 %70 %43 %43 %43 %43 %32 %27 %14 %48 %57 %59 %54 %28 %29 %28 %39 %86 %100 %99 %62 %53 %70 %70 %70 %70 %70 %70 %70 %70 %81 %81 %81 %81 %81 %81 %81 %81 %66 %66 %66 %66 %66 %66 %66 %66 %57 %57 %57 %57 %57 %57 %57 %57 %60 %60 %60 %60 %60 %60 %60 %60 %
Сабота
04.07.2020
мин 17
21 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 84 %
Количество на дожд 0.8 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
25Km/h
Облачност 89 %
UV индекс 3
Изгрејсонце 05:06 h
Зајдисонце 21:44 h
Времетраење 16h : 38m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 14
23 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 100 %
Количество на дожд 1.3 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
30Km/h
Облачност 83 %
UV индекс 4
Изгрејсонце 05:06 h
Зајдисонце 21:44 h
Времетраење 16h : 37m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 9
19 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 97 %
Количество на дожд 0.5 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
32Km/h
Облачност 43 %
UV индекс 5
Изгрејсонце 05:07 h
Зајдисонце 21:43 h
Времетраење 16h : 35m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 9
18 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 98 %
Количество на дожд 0.3 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
21Km/h
Облачност 76 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:08 h
Зајдисонце 21:42 h
Времетраење 16h : 34m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 13
19 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 48 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
18Km/h
Облачност 70 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:09 h
Зајдисонце 21:42 h
Времетраење 16h : 32m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
03.07.2020
мин 14
21 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 71 %
Количество на дожд 1.6 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
22Km/h
Облачност 71 %
UV индекс 6
Изгрејсонце 05:05 h
Зајдисонце 21:45 h
Времетраење 16h : 40m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.44
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
04.07.2020
мин 17
21 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 84 %
Количество на дожд 0.8 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
25Km/h
Облачност 89 %
UV индекс 3
Изгрејсонце 05:06 h
Зајдисонце 21:44 h
Времетраење 16h : 38m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 14
23 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 100 %
Количество на дожд 1.3 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
30Km/h
Облачност 83 %
UV индекс 4
Изгрејсонце 05:06 h
Зајдисонце 21:44 h
Времетраење 16h : 37m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 9
19 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 97 %
Количество на дожд 0.5 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
32Km/h
Облачност 43 %
UV индекс 5
Изгрејсонце 05:07 h
Зајдисонце 21:43 h
Времетраење 16h : 35m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 9
18 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 98 %
Количество на дожд 0.3 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
21Km/h
Облачност 76 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:08 h
Зајдисонце 21:42 h
Времетраење 16h : 34m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 13
19 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 48 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
18Km/h
Облачност 70 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:09 h
Зајдисонце 21:42 h
Времетраење 16h : 32m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Четврток
09.07.2020
мин 14
24 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 47 %
Количество на дожд 0.1 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
20Km/h
Облачност 81 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:10 h
Зајдисонце 21:41 h
Времетраење 16h : 30m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.64
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
10.07.2020
мин 14
22 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 28 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
17Km/h
Облачност 66 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:11 h
Зајдисонце 21:40 h
Времетраење 16h : 28m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.67
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
11.07.2020
мин 13
24 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 29 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 5 %
Ветер
19Km/h
Облачност 57 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:13 h
Зајдисонце 21:39 h
Времетраење 16h : 26m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.7
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
12.07.2020
мин 12
19 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 34 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 3 %
Ветер
21Km/h
Облачност 60 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:14 h
Зајдисонце 21:38 h
Времетраење 16h : 24m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.73
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност