Хамбург
вторник, 21 мај 2024
20℃
Се чувствува: 20 ℃
Изгрејсонце:
Зајдисонце:
Времетраење: 0 минути
Влажност: 60.8 %
Ветер: 26 km/h
Видливост 39 km
Измерено во: 03/07 14:30 h
  • 24 часовна прогноза
  • 5 дневна прогноза
  • 10 дневна прогноза
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
ПетокСаботаНеделаПонеделникВторникСредаЧетвртокПетокСаботаНедела
14001500160017001800190020002100220023000000010002000300040005000600070008000900100011001200130014001500160017001800190020002100220023000000000001000200030004000500060007000800090010001100120013001400150016001700180019002000210022002300000002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300
19 ℃
Облачно со дожд
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
17 ℃
Облачно
17 ℃
Облачно
16 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Облачно
15 ℃
Облачно
15 ℃
Облачно
15 ℃
Облачно
15 ℃
Облачно
15 ℃
Облачно
15 ℃
Облачно
15 ℃
Облачно
15 ℃
Облачно
16 ℃
Умерено облачно со дожд
16 ℃
Умерено облачно со дожд
16 ℃
Умерено облачно со дожд
16 ℃
Облачно со дожд
16 ℃
Облачно со дожд
16 ℃
Облачно со дожд
17 ℃
Умерено облачно со дожд
17 ℃
Умерено облачно со дожд
17 ℃
Умерено облачно со дожд
17 ℃
Облачно со дожд
17 ℃
Облачно со дожд
16 ℃
Облачно со дожд
16 ℃
Облачно со дожд
16 ℃
Облачно со дожд
16 ℃
Облачно со дожд
16 ℃
Облачно со дожд
16 ℃
Облачно со дожд
17 ℃
Облачно со дожд
17 ℃
Облачно со дожд
17 ℃
Облачно со дожд
17 ℃
Облачно со дожд
18 ℃
Облачно со дожд
18 ℃
Облачно со дожд
19 ℃
Облачно со дожд
19 ℃
Облачно со дожд
19 ℃
Облачно со дожд
20 ℃
Облачно со дожд
20 ℃
Облачно со дожд
20 ℃
Облачно со дожд
20 ℃
Облачно со дожд
20 ℃
Облачно со дожд
19 ℃
Умерено облачно со дожд
19 ℃
Умерено облачно со дожд
19 ℃
Умерено облачно со дожд
18 ℃
Умерено облачно со дожд
17 ℃
Умерено облачно со дожд
16 ℃
Умерено облачно со дожд
15 ℃
Облачно со дожд
14 ℃
Облачно со дожд
14 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Умерено облачно со дожд
16 ℃
Умерено облачно со дожд
16 ℃
Умерено облачно со дожд
15 ℃
Умерено облачно со дожд
13 ℃
Претежно сончево
11 ℃
Претежно сончево
11 ℃
Умерено облачно со дожд
13 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Умерено облачно со дожд
17 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Умерено облачно
15 ℃
Умерено облачно
12 ℃
Претежно сончево
11 ℃
Претежно сончево
11 ℃
Претежно сончево
13 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Умерено облачно
17 ℃
Облачно
18 ℃
Умерено облачно
18 ℃
Умерено облачно
15 ℃
Умерено облачно
14 ℃
Умерено облачно
14 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Умерено облачно
19 ℃
Умерено облачно
21 ℃
Умерено облачно со дожд
20 ℃
Умерено облачно
18 ℃
Умерено облачно
15 ℃
Претежно сончево
13 ℃
Претежно сончево
13 ℃
Умерено облачно
14 ℃
Умерено облачно
17 ℃
Умерено облачно
19 ℃
Умерено облачно
20 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Умерено облачно
21 ℃
Умерено облачно
20 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
13 ℃
Претежно сончево
13 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Умерено облачно
18 ℃
Умерено облачно
18 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
19Km/h
19Km/h
19Km/h
20Km/h
18Km/h
17Km/h
16Km/h
15Km/h
14Km/h
13Km/h
14Km/h
15Km/h
16Km/h
17Km/h
18Km/h
19Km/h
19Km/h
19Km/h
19Km/h
21Km/h
22Km/h
23Km/h
21Km/h
20Km/h
19Km/h
19Km/h
20Km/h
21Km/h
21Km/h
21Km/h
22Km/h
21Km/h
20Km/h
19Km/h
18Km/h
18Km/h
18Km/h
17Km/h
17Km/h
17Km/h
16Km/h
17Km/h
17Km/h
18Km/h
20Km/h
23Km/h
25Km/h
26Km/h
27Km/h
28Km/h
28Km/h
28Km/h
28Km/h
26Km/h
24Km/h
23Km/h
18Km/h
13Km/h
8Km/h
9Km/h
10Km/h
15Km/h
23Km/h
27Km/h
28Km/h
26Km/h
22Km/h
13Km/h
12Km/h
11Km/h
17Km/h
19Km/h
23Km/h
25Km/h
22Km/h
13Km/h
10Km/h
9Km/h
14Km/h
20Km/h
20Km/h
20Km/h
14Km/h
9Km/h
14Km/h
15Km/h
17Km/h
21Km/h
24Km/h
23Km/h
22Km/h
17Km/h
12Km/h
13Km/h
14Km/h
16Km/h
18Km/h
17Km/h
15Km/h
12Km/h
9Km/h
10Km/h
12Km/h
17Km/h
22Km/h
21Km/h
20Km/h
15Km/h
11Km/h
14Km/h
17Km/h
21Km/h
26Km/h
23Km/h
20Km/h
15Km/h
56 %47 %37 %28 %28 %28 %28 %26 %25 %24 %19 %14 %9 %11 %13 %15 %23 %31 %38 %42 %45 %49 %62 %75 %88 %88 %87 %86 %88 %89 %91 %87 %84 %81 %75 %75 %70 %65 %62 %59 %56 %58 %60 %63 %65 %66 %68 %64 %60 %56 %55 %53 %52 %65 %77 %90 %80 %71 %61 %52 %34 %33 %37 %72 %73 %77 %67 %33 %36 %29 %33 %72 %34 %12 %15 %14 %4 %8 %14 %38 %27 %21 %30 %23 %36 %40 %44 %50 %56 %40 %23 %19 %14 %15 %17 %29 %40 %37 %34 %28 %23 %22 %21 %29 %36 %31 %27 %21 %16 %18 %20 %34 %48 %35 %22 %19 %
0.6 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.6 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm1.3 mm0.0 mm0.0 mm0.5 mm0.0 mm0.0 mm0.8 mm0.0 mm0.0 mm0.5 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.3 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm1.1 mm0.0 mm0.0 mm0.4 mm0.0 mm0.3 mm0.0 mm0.2 mm0.3 mm0.4 mm0.5 mm0.2 mm0.1 mm0.2 mm0.5 mm0.4 mm0.2 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.5 mm0.5 mm0.5 mm0.5 mm0.5 mm0.5 mm0.5 mm0.5 mm0.2 mm0.2 mm0.2 mm0.2 mm0.2 mm0.2 mm0.2 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm
0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %
1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1009 hPa1009 hPa1009 hPa1009 hPa1009 hPa1009 hPa1008 hPa1008 hPa1008 hPa1008 hPa1008 hPa1008 hPa1007 hPa1007 hPa1007 hPa1008 hPa1008 hPa1008 hPa1008 hPa1008 hPa1007 hPa1007 hPa1008 hPa1009 hPa1011 hPa1012 hPa1014 hPa1015 hPa1016 hPa1018 hPa1019 hPa1019 hPa1019 hPa1019 hPa1020 hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
59 %59 %59 %59 %61 %63 %65 %69 %73 %77 %77 %77 %78 %76 %75 %74 %74 %74 %74 %75 %75 %76 %79 %83 %86 %85 %84 %83 %85 %86 %88 %89 %90 %91 %93 %93 %94 %95 %94 %93 %92 %92 %93 %93 %90 %87 %84 %77 %69 %62 %65 %69 %73 %77 %81 %85 %86 %87 %87 %89 %92 %83 %75 %70 %64 %61 %76 %86 %92 %93 %82 %61 %47 %45 %68 %87 %87 %90 %76 %60 %53 %44 %57 %67 %60 %60 %59 %62 %65 %66 %66 %74 %82 %82 %83 %65 %48 %54 %61 %69 %72 %89 %65 %47 %41 %81 %89 %83 %84 %89 %78 %69 %49 %73 %65 %71 %
94 %95 %95 %95 %100 %100 %100 %97 %97 %97 %88 %88 %88 %100 %100 %100 %97 %97 %97 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %98 %98 %98 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %99 %99 %99 %97 %97 %97 %100 %100 %100 %46 %46 %46 %91 %91 %91 %91 %97 %44 %34 %60 %61 %55 %61 %44 %62 %69 %54 %62 %50 %74 %90 %37 %81 %81 %81 %81 %81 %81 %81 %81 %85 %85 %85 %85 %85 %85 %85 %85 %76 %76 %76 %76 %76 %76 %76 %76 %68 %68 %68 %68 %68 %68 %68 %68 %64 %64 %64 %64 %64 %64 %64 %64 %
Сабота
04.07.2020
мин 16
17 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 100 %
Количество на дожд 4.1 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
23Km/h
Облачност 99 %
UV индекс 2
Изгрејсонце 04:57 h
Зајдисонце 21:50 h
Времетраење 16h : 52m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 13
21 макс
Облачно со дожд
Веројатност за врнежи 100 %
Количество на дожд 2.7 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
28Km/h
Облачност 98 %
UV индекс 3
Изгрејсонце 04:58 h
Зајдисонце 21:50 h
Времетраење 16h : 51m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 10
18 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 100 %
Количество на дожд 2.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
28Km/h
Облачност 52 %
UV индекс 5
Изгрејсонце 04:59 h
Зајдисонце 21:49 h
Времетраење 16h : 49m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 10
18 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 86 %
Количество на дожд 1.5 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
23Km/h
Облачност 61 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:00 h
Зајдисонце 21:48 h
Времетраење 16h : 47m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 14
19 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 62 %
Количество на дожд 0.5 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
20Km/h
Облачност 81 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:01 h
Зајдисонце 21:47 h
Времетраење 16h : 46m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
03.07.2020
мин 14
20 макс
Облачно со дожд
Веројатност за врнежи 70 %
Количество на дожд 1.4 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
19Km/h
Облачност 85 %
UV индекс 6
Изгрејсонце 04:56 h
Зајдисонце 21:51 h
Времетраење 16h : 54m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.44
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
04.07.2020
мин 16
17 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 100 %
Количество на дожд 4.1 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
23Km/h
Облачност 99 %
UV индекс 2
Изгрејсонце 04:57 h
Зајдисонце 21:50 h
Времетраење 16h : 52m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 13
21 макс
Облачно со дожд
Веројатност за врнежи 100 %
Количество на дожд 2.7 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
28Km/h
Облачност 98 %
UV индекс 3
Изгрејсонце 04:58 h
Зајдисонце 21:50 h
Времетраење 16h : 51m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 10
18 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 100 %
Количество на дожд 2.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
28Km/h
Облачност 52 %
UV индекс 5
Изгрејсонце 04:59 h
Зајдисонце 21:49 h
Времетраење 16h : 49m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 10
18 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 86 %
Количество на дожд 1.5 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
23Km/h
Облачност 61 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:00 h
Зајдисонце 21:48 h
Времетраење 16h : 47m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 14
19 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 62 %
Количество на дожд 0.5 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
20Km/h
Облачност 81 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:01 h
Зајдисонце 21:47 h
Времетраење 16h : 46m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Четврток
09.07.2020
мин 13
21 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 56 %
Количество на дожд 0.2 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
24Km/h
Облачност 85 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:02 h
Зајдисонце 21:47 h
Времетраење 16h : 44m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.64
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
10.07.2020
мин 14
21 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 40 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
18Km/h
Облачност 76 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:04 h
Зајдисонце 21:46 h
Времетраење 16h : 42m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.67
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
11.07.2020
мин 13
21 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 37 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 4 %
Ветер
22Km/h
Облачност 68 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:05 h
Зајдисонце 21:45 h
Времетраење 16h : 40m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.7
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
12.07.2020
мин 12
18 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 48 %
Количество на дожд 0.1 mm
Веројатност за невреме 3 %
Ветер
26Km/h
Облачност 64 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:06 h
Зајдисонце 21:44 h
Времетраење 16h : 37m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.73
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност