Ново Село
Претежно сончево среда, 17 април 2024
35℃
Се чувствува: 35 ℃
Изгрејсонце:
Зајдисонце:
Времетраење: 0 минути
Влажност: 39.8 %
Ветер: 11 km/h
Видливост 30 km
Измерено во: 03/07 14:00 h
  • 24 часовна прогноза
  • 5 дневна прогноза
  • 10 дневна прогноза
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
ПетокСаботаНеделаПонеделникВторникСредаЧетвртокПетокСаботаНедела
130014001500160017001800190020002100220023000000010002000300040005000600070008000900100011001200130014001500160017001800190020002100220023000000000001000200030004000500060007000800090010001100120013001400150016001700180019002000210022002300000002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300
36 ℃
Претежно сончево
37 ℃
Претежно сончево
36 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
34 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
32 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
32 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Претежно сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Умерено облачно со дожд
33 ℃
Умерено облачно со дожд
34 ℃
Умерено облачно со дожд
33 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Умерено облачно
24 ℃
Умерено облачно
25 ℃
Умерено облачно
27 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Умерено облачно со дожд
32 ℃
Умерено облачно со дожд
32 ℃
Умерено облачно со дожд
32 ℃
Умерено облачно со дожд
32 ℃
Умерено облачно со дожд
32 ℃
Умерено облачно со дожд
31 ℃
Умерено облачно со дожд
31 ℃
Претежно сончево
30 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Умерено облачно со дожд
24 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Претежно сончево
35 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Умерено облачно
30 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Умерено облачно со дожд
30 ℃
Умерено облачно
26 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Претежно сончево
35 ℃
Претежно сончево
33 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
3Km/h
3Km/h
2Km/h
2Km/h
2Km/h
2Km/h
2Km/h
2Km/h
3Km/h
3Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
3Km/h
3Km/h
4Km/h
4Km/h
5Km/h
4Km/h
3Km/h
2Km/h
2Km/h
3Km/h
3Km/h
3Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
3Km/h
3Km/h
3Km/h
3Km/h
2Km/h
2Km/h
2Km/h
2Km/h
2Km/h
2Km/h
2Km/h
2Km/h
2Km/h
2Km/h
2Km/h
3Km/h
3Km/h
3Km/h
3Km/h
4Km/h
4Km/h
4Km/h
3Km/h
3Km/h
3Km/h
3Km/h
3Km/h
3Km/h
3Km/h
4Km/h
5Km/h
4Km/h
7Km/h
3Km/h
6Km/h
3Km/h
3Km/h
3Km/h
4Km/h
2Km/h
1Km/h
4Km/h
5Km/h
3Km/h
3Km/h
4Km/h
5Km/h
6Km/h
8Km/h
5Km/h
4Km/h
4Km/h
7Km/h
8Km/h
8Km/h
8Km/h
7Km/h
6Km/h
6Km/h
6Km/h
6Km/h
6Km/h
6Km/h
6Km/h
7Km/h
6Km/h
5Km/h
5Km/h
6Km/h
6Km/h
6Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
5Km/h
14 %20 %21 %23 %24 %18 %11 %4 %3 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %5 %7 %10 %19 %29 %38 %39 %39 %40 %35 %30 %26 %21 %16 %12 %10 %10 %8 %6 %12 %18 %25 %31 %38 %44 %45 %47 %48 %50 %51 %53 %57 %60 %64 %52 %41 %30 %25 %20 %15 %19 %26 %33 %18 %9 %15 %49 %36 %32 %20 %18 %16 %19 %40 %54 %35 %16 %13 %7 %9 %16 %21 %22 %17 %13 %12 %12 %12 %19 %26 %28 %29 %27 %25 %26 %26 %32 %37 %34 %30 %20 %9 %9 %8 %16 %24 %22 %20 %13 %6 %6 %6 %14 %23 %24 %26 %17 %
0.0 mm0.4 mm0.0 mm0.0 mm12.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm2.7 mm0.0 mm0.0 mm0.4 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.3 mm0.0 mm0.0 mm0.3 mm0.0 mm0.0 mm5.0 mm0.0 mm0.0 mm0.6 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.3 mm2.3 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.3 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.3 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.2 mm0.2 mm0.2 mm0.2 mm0.2 mm0.2 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm
5 %5 %68 %68 %68 %7 %7 %7 %5 %5 %5 %3 %3 %3 %0 %0 %0 %4 %4 %4 %6 %6 %6 %9 %9 %9 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %5 %5 %5 %5 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %5 %5 %5 %6 %6 %6 %26 %26 %26 %6 %6 %6 %6 %6 %6 %5 %5 %5 %5 %2 %2 %5 %7 %0 %1 %5 %5 %4 %4 %6 %7 %2 %4 %6 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %7 %7 %7 %7 %7 %7 %7 %7 %20 %20 %20 %20 %20 %20 %20 %20 %24 %24 %24 %24 %24 %24 %24 %24 %
1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1011 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1008 hPa1006 hPa1006 hPa1007 hPa1007 hPa1006 hPa1006 hPa1007 hPa1007 hPa1007 hPa1007 hPa1008 hPa1010 hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
37 %34 %42 %50 %59 %57 %56 %55 %63 %70 %78 %82 %86 %90 %93 %96 %98 %91 %83 %76 %66 %57 %48 %48 %48 %48 %48 %48 %48 %51 %55 %58 %65 %73 %80 %84 %84 %88 %91 %94 %96 %99 %92 %85 %78 %70 %61 %53 %52 %52 %51 %51 %51 %52 %53 %54 %55 %63 %72 %80 %85 %93 %97 %89 %53 %33 %36 %56 %84 %90 %98 %81 %49 %36 %38 %59 %78 %89 %99 %82 %45 %34 %40 %43 %70 %82 %75 %69 %51 %34 %45 %56 %71 %87 %85 %83 %66 %48 %46 %65 %65 %92 %98 %74 %45 %36 %33 %43 %75 %77 %89 %57 %41 %27 %31 %37 %62 %
63 %63 %32 %32 %32 %20 %20 %20 %2 %2 %2 %6 %6 %6 %1 %1 %1 %6 %6 %6 %32 %32 %32 %47 %47 %47 %54 %54 %54 %28 %28 %28 %19 %19 %19 %19 %12 %12 %12 %56 %56 %56 %77 %77 %77 %43 %43 %43 %54 %54 %54 %55 %55 %55 %41 %41 %41 %15 %15 %15 %15 %67 %82 %32 %22 %22 %70 %44 %80 %63 %59 %27 %37 %66 %76 %74 %68 %13 %13 %13 %13 %13 %13 %13 %13 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %22 %22 %22 %22 %22 %22 %22 %22 %15 %15 %15 %15 %15 %15 %15 %15 %18 %18 %18 %18 %18 %18 %18 %18 %
Сабота
04.07.2020
мин 20
34 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 45 %
Количество на дожд 3.3 mm
Веројатност за невреме 9 %
Ветер
5Km/h
Облачност 32 %
UV индекс 10
Изгрејсонце 05:00 h
Зајдисонце 20:05 h
Времетраење 15h : 04m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 20
32 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 75 %
Количество на дожд 6.2 mm
Веројатност за невреме 26 %
Ветер
3Km/h
Облачност 57 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:01 h
Зајдисонце 20:04 h
Времетраење 15h : 03m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 20
37 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 52 %
Количество на дожд 3.1 mm
Веројатност за невреме 7 %
Ветер
7Km/h
Облачност 39 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:01 h
Зајдисонце 20:04 h
Времетраење 15h : 02m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 21
36 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 60 %
Количество на дожд 0.4 mm
Веројатност за невреме 7 %
Ветер
3Km/h
Облачност 52 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:02 h
Зајдисонце 20:04 h
Времетраење 15h : 01m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 19
38 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 30 %
Количество на дожд 0.2 mm
Веројатност за невреме 5 %
Ветер
8Km/h
Облачност 13 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:03 h
Зајдисонце 20:03 h
Времетраење 15h : 00m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
03.07.2020
мин 20
38 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 27 %
Количество на дожд 12.4 mm
Веројатност за невреме 68 %
Ветер
4Km/h
Облачност 30 %
UV индекс 10
Изгрејсонце 04:59 h
Зајдисонце 20:05 h
Времетраење 15h : 05m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.44
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
04.07.2020
мин 20
34 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 45 %
Количество на дожд 3.3 mm
Веројатност за невреме 9 %
Ветер
5Km/h
Облачност 32 %
UV индекс 10
Изгрејсонце 05:00 h
Зајдисонце 20:05 h
Времетраење 15h : 04m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 20
32 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 75 %
Количество на дожд 6.2 mm
Веројатност за невреме 26 %
Ветер
3Km/h
Облачност 57 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:01 h
Зајдисонце 20:04 h
Времетраење 15h : 03m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 20
37 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 52 %
Количество на дожд 3.1 mm
Веројатност за невреме 7 %
Ветер
7Km/h
Облачност 39 %
UV индекс 9
Изгрејсонце 05:01 h
Зајдисонце 20:04 h
Времетраење 15h : 02m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 21
36 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 60 %
Количество на дожд 0.4 mm
Веројатност за невреме 7 %
Ветер
3Km/h
Облачност 52 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:02 h
Зајдисонце 20:04 h
Времетраење 15h : 01m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 19
38 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 30 %
Количество на дожд 0.2 mm
Веројатност за невреме 5 %
Ветер
8Km/h
Облачност 13 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:03 h
Зајдисонце 20:03 h
Времетраење 15h : 00m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Четврток
09.07.2020
мин 19
33 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 30 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 2 %
Ветер
8Km/h
Облачност 21 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:03 h
Зајдисонце 20:03 h
Времетраење 14h : 59m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.64
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
10.07.2020
мин 20
33 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 38 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 7 %
Ветер
7Km/h
Облачност 22 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:04 h
Зајдисонце 20:02 h
Времетраење 14h : 58m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.67
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
11.07.2020
мин 20
34 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 24 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 20 %
Ветер
5Km/h
Облачност 15 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:05 h
Зајдисонце 20:02 h
Времетраење 14h : 57m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.7
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
12.07.2020
мин 21
35 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 27 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 24 %
Ветер
5Km/h
Облачност 18 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:05 h
Зајдисонце 20:01 h
Времетраење 14h : 56m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.73
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност