Лил
Умерено облачно сабота, 15 јуни 2024
21℃
Се чувствува: 21 ℃
Изгрејсонце:
Зајдисонце:
Времетраење: 0 минути
Влажност: 46.2 %
Ветер: 28 km/h
Видливост 10 km
Измерено во: 03/07 14:30 h
  • 24 часовна прогноза
  • 5 дневна прогноза
  • 10 дневна прогноза
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
ПетокСаботаНеделаПонеделникВторникСредаЧетвртокПетокСаботаНедела
17001800190020002100220023000000010002000300040005000600070008000900100011001200130014001500160017001800190020002100220023000000000001000200030004000500060007000800090010001100120013001400150016001700180019002000210022002300000002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300
21 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Облачно
16 ℃
Облачно
15 ℃
Облачно
15 ℃
Умерено облачно со дожд
15 ℃
Умерено облачно со дожд
15 ℃
Умерено облачно со дожд
15 ℃
Умерено облачно со дожд
15 ℃
Умерено облачно со дожд
15 ℃
Умерено облачно со дожд
16 ℃
Облачно со дожд
16 ℃
Облачно со дожд
16 ℃
Облачно
17 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Умерено облачно со дожд
20 ℃
Умерено облачно со дожд
20 ℃
Умерено облачно со дожд
20 ℃
Облачно со дожд
20 ℃
Облачно со дожд
20 ℃
Облачно со дожд
20 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
20 ℃
Облачно
20 ℃
Облачно
20 ℃
Облачно
20 ℃
Облачно
20 ℃
Умерено облачно
21 ℃
Умерено облачно
21 ℃
Умерено облачно
21 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
17 ℃
Ведро/Сончево
16 ℃
Ведро/Сончево
16 ℃
Ведро/Сончево
15 ℃
Ведро/Сончево
14 ℃
Ведро/Сончево
14 ℃
Ведро/Сончево
17 ℃
Умерено облачно
18 ℃
Облачно
20 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
13 ℃
Ведро/Сончево
12 ℃
Ведро/Сончево
14 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Облачно
20 ℃
Умерено облачно
19 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Ведро/Сончево
12 ℃
Ведро/Сончево
11 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
18 ℃
Ведро/Сончево
16 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Умерено облачно
17 ℃
Умерено облачно
20 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Умерено облачно
24 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Претежно сончево
23 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
13 ℃
Претежно сончево
13 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Умерено облачно
19 ℃
Умерено облачно
20 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Ведро/Сончево
26Km/h
26Km/h
26Km/h
25Km/h
22Km/h
18Km/h
14Km/h
14Km/h
13Km/h
13Km/h
13Km/h
14Km/h
15Km/h
16Km/h
18Km/h
19Km/h
21Km/h
22Km/h
24Km/h
24Km/h
25Km/h
26Km/h
25Km/h
24Km/h
24Km/h
25Km/h
26Km/h
28Km/h
25Km/h
23Km/h
20Km/h
20Km/h
20Km/h
20Km/h
20Km/h
20Km/h
20Km/h
20Km/h
21Km/h
23Km/h
24Km/h
26Km/h
28Km/h
30Km/h
31Km/h
32Km/h
32Km/h
32Km/h
32Km/h
32Km/h
33Km/h
34Km/h
35Km/h
32Km/h
28Km/h
24Km/h
22Km/h
16Km/h
16Km/h
24Km/h
27Km/h
25Km/h
23Km/h
19Km/h
7Km/h
5Km/h
4Km/h
8Km/h
15Km/h
16Km/h
19Km/h
17Km/h
3Km/h
3Km/h
4Km/h
6Km/h
10Km/h
10Km/h
12Km/h
15Km/h
6Km/h
6Km/h
7Km/h
8Km/h
13Km/h
17Km/h
16Km/h
15Km/h
9Km/h
3Km/h
7Km/h
11Km/h
14Km/h
18Km/h
17Km/h
17Km/h
10Km/h
4Km/h
9Km/h
14Km/h
19Km/h
25Km/h
25Km/h
26Km/h
17Km/h
8Km/h
6Km/h
4Km/h
11Km/h
17Km/h
19Km/h
21Km/h
15Km/h
2 %2 %2 %2 %3 %3 %4 %9 %14 %19 %34 %50 %65 %69 %73 %77 %65 %54 %42 %41 %41 %40 %51 %61 %72 %67 %62 %57 %50 %42 %35 %36 %36 %37 %38 %38 %38 %38 %35 %33 %30 %29 %28 %26 %29 %32 %34 %32 %29 %26 %19 %12 %5 %4 %3 %2 %2 %2 %2 %2 %9 %19 %18 %17 %5 %2 %2 %2 %32 %25 %15 %4 %2 %2 %2 %2 %10 %11 %6 %11 %12 %13 %17 %22 %26 %31 %23 %14 %11 %8 %13 %18 %21 %23 %21 %19 %14 %9 %13 %16 %20 %23 %20 %18 %13 %8 %7 %7 %14 %22 %19 %16 %13 %
0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm1.6 mm0.0 mm0.0 mm0.8 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.8 mm0.0 mm0.0 mm0.4 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm
0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %
1018 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1016 hPa1017 hPa1017 hPa1018 hPa1019 hPa1020 hPa1021 hPa1021 hPa1023 hPa1023 hPa1023 hPa1023 hPa1023 hPa1024 hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
47 %50 %52 %54 %59 %64 %69 %72 %75 %78 %82 %85 %89 %88 %86 %85 %84 %84 %84 %81 %77 %74 %74 %74 %74 %75 %76 %77 %79 %81 %83 %85 %85 %86 %87 %88 %89 %90 %89 %87 %85 %85 %86 %86 %82 %79 %75 %69 %63 %57 %58 %59 %60 %64 %69 %73 %74 %77 %78 %75 %59 %49 %45 %58 %76 %88 %90 %88 %65 %54 %55 %45 %72 %91 %95 %84 %50 %42 %37 %41 %58 %61 %74 %88 %73 %58 %56 %53 %74 %94 %93 %91 %73 %54 %49 %44 %57 %85 %80 %85 %64 %56 %47 %56 %72 %76 %84 %70 %83 %50 %46 %48 %61 %
42 %67 %67 %67 %55 %55 %55 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %99 %99 %99 %99 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %99 %99 %99 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %86 %86 %86 %1 %1 %1 %3 %3 %3 %3 %0 %1 %0 %79 %99 %66 %58 %19 %0 %6 %24 %48 %96 %91 %48 %2 %24 %24 %24 %24 %24 %24 %24 %24 %74 %74 %74 %74 %74 %74 %74 %74 %42 %42 %42 %42 %42 %42 %42 %42 %52 %52 %52 %52 %52 %52 %52 %52 %45 %45 %45 %45 %45 %45 %45 %45 %
Сабота
04.07.2020
мин 17
21 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 77 %
Количество на дожд 3.8 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
26Km/h
Облачност 100 %
UV индекс 2
Изгрејсонце 05:42 h
Зајдисонце 22:02 h
Времетраење 16h : 19m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 13
21 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 42 %
Количество на дожд 0.4 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
32Km/h
Облачност 94 %
UV индекс 3
Изгрејсонце 05:42 h
Зајдисонце 22:01 h
Времетраење 16h : 18m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 11
20 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 15 %
Количество на дожд 0.3 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
27Km/h
Облачност 56 %
UV индекс 6
Изгрејсонце 05:43 h
Зајдисонце 22:00 h
Времетраење 16h : 17m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 11
21 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 24 %
Количество на дожд 0.1 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
17Km/h
Облачност 59 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:44 h
Зајдисонце 22:00 h
Времетраење 16h : 15m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 16
25 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 6 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
11Km/h
Облачност 24 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:45 h
Зајдисонце 21:59 h
Времетраење 16h : 14m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
03.07.2020
мин 14
22 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 7 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
26Km/h
Облачност 43 %
UV индекс 7
Изгрејсонце 05:41 h
Зајдисонце 22:02 h
Времетраење 16h : 21m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.44
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
04.07.2020
мин 17
21 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 77 %
Количество на дожд 3.8 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
26Km/h
Облачност 100 %
UV индекс 2
Изгрејсонце 05:42 h
Зајдисонце 22:02 h
Времетраење 16h : 19m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 13
21 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 42 %
Количество на дожд 0.4 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
32Km/h
Облачност 94 %
UV индекс 3
Изгрејсонце 05:42 h
Зајдисонце 22:01 h
Времетраење 16h : 18m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 11
20 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 15 %
Количество на дожд 0.3 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
27Km/h
Облачност 56 %
UV индекс 6
Изгрејсонце 05:43 h
Зајдисонце 22:00 h
Времетраење 16h : 17m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 11
21 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 24 %
Количество на дожд 0.1 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
17Km/h
Облачност 59 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:44 h
Зајдисонце 22:00 h
Времетраење 16h : 15m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 16
25 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 6 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
11Km/h
Облачност 24 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:45 h
Зајдисонце 21:59 h
Времетраење 16h : 14m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Четврток
09.07.2020
мин 16
25 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 31 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
17Km/h
Облачност 74 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:46 h
Зајдисонце 21:59 h
Времетраење 16h : 12m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.64
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
10.07.2020
мин 14
23 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 23 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
18Km/h
Облачност 42 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:47 h
Зајдисонце 21:58 h
Времетраење 16h : 10m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.67
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
11.07.2020
мин 13
21 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 23 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 3 %
Ветер
25Km/h
Облачност 52 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:48 h
Зајдисонце 21:57 h
Времетраење 16h : 08m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.7
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
12.07.2020
мин 13
21 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 23 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 2 %
Ветер
18Km/h
Облачност 45 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:49 h
Зајдисонце 21:56 h
Времетраење 16h : 07m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.73
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност