Париз
Облачно сабота, 15 јуни 2024
21℃
Се чувствува: 21 ℃
Изгрејсонце:
Зајдисонце:
Времетраење: 0 минути
Влажност: 45 %
Ветер: 17 km/h
Видливост 30 km
Измерено во: 03/07 14:00 h
  • 24 часовна прогноза
  • 5 дневна прогноза
  • 10 дневна прогноза
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
ПетокСаботаНеделаПонеделникВторникСредаЧетвртокПетокСаботаНедела
160017001800190020002100220023000000010002000300040005000600070008000900100011001200130014001500160017001800190020002100220023000000000001000200030004000500060007000800090010001100120013001400150016001700180019002000210022002300000002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300
22 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Умерено облачно
21 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
18 ℃
Ведро/Сончево
18 ℃
Ведро/Сончево
17 ℃
Облачно
17 ℃
Облачно
16 ℃
Облачно
16 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Облачно
17 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
20 ℃
Облачно
21 ℃
Облачно
22 ℃
Облачно
22 ℃
Облачно
23 ℃
Облачно
23 ℃
Облачно
22 ℃
Облачно
22 ℃
Облачно
22 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Умерено облачно
20 ℃
Умерено облачно
20 ℃
Умерено облачно
20 ℃
Умерено облачно
20 ℃
Умерено облачно
20 ℃
Умерено облачно
20 ℃
Облачно
21 ℃
Облачно
22 ℃
Облачно
22 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Умерено облачно
24 ℃
Умерено облачно
24 ℃
Облачно
25 ℃
Облачно
25 ℃
Облачно
25 ℃
Умерено облачно
24 ℃
Умерено облачно
24 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Облачно
22 ℃
Облачно
21 ℃
Облачно
20 ℃
Умерено облачно
18 ℃
Умерено облачно
15 ℃
Ведро/Сончево
15 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Облачно
20 ℃
Умерено облачно
22 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Ведро/Сончево
17 ℃
Ведро/Сончево
15 ℃
Ведро/Сончево
13 ℃
Ведро/Сончево
15 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
16 ℃
Ведро/Сончево
14 ℃
Ведро/Сончево
15 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
21 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
16 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
20 ℃
Ведро/Сончево
17 ℃
Ведро/Сончево
18 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
19 ℃
Ведро/Сончево
17 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Претежно сончево
23 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Ведро/Сончево
16 ℃
Ведро/Сончево
13 ℃
Ведро/Сончево
14 ℃
Ведро/Сончево
18 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
22 ℃
Ведро/Сончево
18 ℃
Ведро/Сончево
13Km/h
13Km/h
13Km/h
12Km/h
12Km/h
10Km/h
9Km/h
8Km/h
9Km/h
10Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
10Km/h
11Km/h
12Km/h
12Km/h
13Km/h
13Km/h
14Km/h
14Km/h
15Km/h
16Km/h
16Km/h
16Km/h
16Km/h
15Km/h
15Km/h
15Km/h
15Km/h
15Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
13Km/h
13Km/h
12Km/h
12Km/h
13Km/h
13Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
15Km/h
16Km/h
17Km/h
17Km/h
17Km/h
17Km/h
16Km/h
15Km/h
15Km/h
14Km/h
14Km/h
13Km/h
14Km/h
14Km/h
11Km/h
13Km/h
13Km/h
15Km/h
15Km/h
14Km/h
11Km/h
8Km/h
6Km/h
5Km/h
6Km/h
9Km/h
10Km/h
13Km/h
10Km/h
9Km/h
8Km/h
8Km/h
9Km/h
11Km/h
10Km/h
10Km/h
8Km/h
8Km/h
7Km/h
7Km/h
8Km/h
10Km/h
10Km/h
10Km/h
9Km/h
8Km/h
7Km/h
6Km/h
8Km/h
9Km/h
12Km/h
13Km/h
12Km/h
9Km/h
10Km/h
11Km/h
13Km/h
15Km/h
15Km/h
15Km/h
13Km/h
11Km/h
10Km/h
9Km/h
11Km/h
13Km/h
14Km/h
14Km/h
13Km/h
2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %3 %4 %4 %5 %6 %5 %5 %4 %4 %4 %4 %7 %9 %12 %11 %9 %8 %8 %8 %8 %8 %8 %8 %8 %10 %11 %13 %16 %18 %21 %22 %24 %25 %23 %22 %21 %17 %13 %9 %12 %15 %18 %25 %32 %38 %34 %24 %11 %8 %6 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %6 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %6 %4 %5 %7 %10 %13 %14 %14 %10 %7 %6 %6 %7 %7 %8 %9 %6 %3 %3 %3 %9 %14 %13 %12 %7 %3 %5 %8 %8 %9 %8 %8 %7 %
0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.3 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm
0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %
1019 hPa1019 hPa1019 hPa1019 hPa1019 hPa1020 hPa1020 hPa1020 hPa1020 hPa1020 hPa1020 hPa1019 hPa1019 hPa1019 hPa1020 hPa1020 hPa1020 hPa1019 hPa1019 hPa1019 hPa1019 hPa1019 hPa1019 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1019 hPa1019 hPa1019 hPa1019 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1017 hPa1017 hPa1017 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1018 hPa1017 hPa1017 hPa1017 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1017 hPa1017 hPa1017 hPa1017 hPa1018 hPa1018 hPa1019 hPa1020 hPa1019 hPa1019 hPa1020 hPa1021 hPa1022 hPa1022 hPa1023 hPa1023 hPa1023 hPa1022 hPa1022 hPa1023 hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
43 %41 %41 %42 %42 %48 %54 %60 %60 %60 %60 %63 %66 %70 %69 %69 %69 %67 %65 %63 %63 %63 %64 %63 %62 %61 %62 %62 %63 %64 %66 %67 %70 %70 %72 %74 %76 %77 %79 %79 %79 %79 %78 %77 %75 %70 %65 %59 %57 %55 %53 %56 %60 %64 %67 %70 %73 %70 %65 %70 %69 %58 %40 %35 %37 %50 %68 %81 %77 %48 %35 %31 %42 %50 %64 %79 %71 %46 %34 %29 %28 %47 %66 %67 %67 %56 %45 %45 %44 %59 %73 %77 %81 %61 %41 %27 %30 %60 %49 %64 %71 %48 %54 %31 %40 %62 %59 %71 %66 %76 %40 %29 %34 %59 %
93 %93 %90 %90 %90 %35 %35 %35 %15 %15 %15 %96 %96 %96 %90 %90 %90 %100 %100 %100 %97 %97 %97 %100 %100 %100 %99 %99 %99 %45 %45 %45 %45 %59 %59 %59 %82 %82 %82 %87 %87 %87 %100 %100 %100 %90 %90 %90 %97 %97 %97 %85 %85 %85 %100 %100 %100 %100 %69 %3 %51 %99 %79 %24 %9 %0 %1 %4 %0 %18 %76 %65 %15 %2 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %39 %39 %39 %39 %39 %39 %39 %39 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %21 %43 %43 %43 %43 %43 %43 %43 %43 %16 %16 %16 %16 %16 %16 %16 %16 %
Сабота
04.07.2020
мин 19
24 макс
Облачно
Веројатност за врнежи 7 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
16Km/h
Облачност 97 %
UV индекс 6
Изгрејсонце 05:53 h
Зајдисонце 21:56 h
Времетраење 16h : 02m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 14
26 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 22 %
Количество на дожд 0.6 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
17Km/h
Облачност 92 %
UV индекс 5
Изгрејсонце 05:54 h
Зајдисонце 21:55 h
Времетраење 16h : 01m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 12
23 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 4 %
Количество на дожд 0.1 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
15Km/h
Облачност 58 %
UV индекс 5
Изгрејсонце 05:55 h
Зајдисонце 21:55 h
Времетраење 16h : 00m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 13
24 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 1 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
9Km/h
Облачност 36 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:56 h
Зајдисонце 21:54 h
Времетраење 15h : 58m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 16
26 макс
Ведро/Сончево
Веројатност за врнежи 0 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
11Km/h
Облачност 0 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:56 h
Зајдисонце 21:54 h
Времетраење 15h : 57m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
03.07.2020
мин 15
24 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 2 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
14Km/h
Облачност 51 %
UV индекс 7
Изгрејсонце 05:52 h
Зајдисонце 21:56 h
Времетраење 16h : 03m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.44
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
04.07.2020
мин 19
24 макс
Облачно
Веројатност за врнежи 7 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
16Km/h
Облачност 97 %
UV индекс 6
Изгрејсонце 05:53 h
Зајдисонце 21:56 h
Времетраење 16h : 02m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 14
26 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 22 %
Количество на дожд 0.6 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
17Km/h
Облачност 92 %
UV индекс 5
Изгрејсонце 05:54 h
Зајдисонце 21:55 h
Времетраење 16h : 01m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 12
23 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 4 %
Количество на дожд 0.1 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
15Km/h
Облачност 58 %
UV индекс 5
Изгрејсонце 05:55 h
Зајдисонце 21:55 h
Времетраење 16h : 00m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 13
24 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 1 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
9Km/h
Облачност 36 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:56 h
Зајдисонце 21:54 h
Времетраење 15h : 58m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 16
26 макс
Ведро/Сончево
Веројатност за врнежи 0 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
11Km/h
Облачност 0 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:56 h
Зајдисонце 21:54 h
Времетраење 15h : 57m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Четврток
09.07.2020
мин 17
28 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 15 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
10Km/h
Облачност 39 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:57 h
Зајдисонце 21:53 h
Времетраење 15h : 55m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.64
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
10.07.2020
мин 17
29 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 8 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
10Km/h
Облачност 21 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:58 h
Зајдисонце 21:52 h
Времетраење 15h : 54m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.67
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
11.07.2020
мин 13
24 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 14 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 4 %
Ветер
15Km/h
Облачност 43 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:59 h
Зајдисонце 21:52 h
Времетраење 15h : 52m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.7
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
12.07.2020
мин 13
24 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 9 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 2 %
Ветер
13Km/h
Облачност 16 %
UV индекс -
Изгрејсонце 06:00 h
Зајдисонце 21:51 h
Времетраење 15h : 50m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.73
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност