Брауншвајг
Облачно сабота, 15 јуни 2024
20℃
Се чувствува: 20 ℃
Изгрејсонце:
Зајдисонце:
Времетраење: 0 минути
Влажност: 59.6 %
Ветер: 18 km/h
Видливост 65 km
Измерено во: 03/07 14:00 h
  • 24 часовна прогноза
  • 5 дневна прогноза
  • 10 дневна прогноза
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
ПетокСаботаНеделаПонеделникВторникСредаЧетвртокПетокСаботаНедела
160017001800190020002100220023000000010002000300040005000600070008000900100011001200130014001500160017001800190020002100220023000000000001000200030004000500060007000800090010001100120013001400150016001700180019002000210022002300000002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300020005000800110014001700200023000200050008001100140017002000230002000500080011001400170020002300
21 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Ведро/Сончево
15 ℃
Ведро/Сончево
15 ℃
Ведро/Сончево
16 ℃
Умерено облачно
16 ℃
Умерено облачно
17 ℃
Умерено облачно
17 ℃
Облачно
17 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
20 ℃
Облачно
20 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно со дожд
18 ℃
Облачно со дожд
18 ℃
Облачно со дожд
18 ℃
Облачно со дожд
18 ℃
Облачно со дожд
18 ℃
Облачно со дожд
18 ℃
Облачно со дожд
18 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
19 ℃
Облачно
20 ℃
Умерено облачно
20 ℃
Умерено облачно со дожд
20 ℃
Умерено облачно со дожд
21 ℃
Умерено облачно со дожд
22 ℃
Умерено облачно
22 ℃
Умерено облачно
22 ℃
Облачно
22 ℃
Облачно
22 ℃
Облачно
21 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
13 ℃
Претежно сончево
12 ℃
Ведро/Сончево
10 ℃
Претежно сончево
13 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Умерено облачно со дожд
18 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Умерено облачно
12 ℃
Претежно сончево
10 ℃
Ведро/Сончево
13 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Умерено облачно
17 ℃
Облачно
18 ℃
Облачно
18 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Ведро/Сончево
13 ℃
Умерено облачно
14 ℃
Умерено облачно
17 ℃
Умерено облачно
20 ℃
Умерено облачно
22 ℃
Умерено облачно
23 ℃
Претежно сончево
22 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
19 ℃
Умерено облачно
21 ℃
Умерено облачно
22 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Претежно сончево
18 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
15 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
21 ℃
Умерено облачно
26 ℃
Умерено облачно
24 ℃
Претежно сончево
20 ℃
Претежно сончево
16 ℃
Претежно сончево
13 ℃
Претежно сончево
12 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Умерено облачно
19 ℃
Умерено облачно
19 ℃
Претежно сончево
17 ℃
Претежно сончево
14 ℃
Претежно сончево
17Km/h
16Km/h
14Km/h
13Km/h
12Km/h
10Km/h
9Km/h
7Km/h
8Km/h
8Km/h
9Km/h
9Km/h
10Km/h
10Km/h
12Km/h
14Km/h
15Km/h
17Km/h
17Km/h
18Km/h
19Km/h
19Km/h
20Km/h
18Km/h
16Km/h
14Km/h
13Km/h
13Km/h
12Km/h
12Km/h
12Km/h
12Km/h
12Km/h
12Km/h
12Km/h
12Km/h
12Km/h
12Km/h
12Km/h
12Km/h
13Km/h
14Km/h
16Km/h
18Km/h
21Km/h
22Km/h
23Km/h
25Km/h
23Km/h
21Km/h
19Km/h
19Km/h
18Km/h
17Km/h
16Km/h
15Km/h
13Km/h
13Km/h
13Km/h
12Km/h
17Km/h
23Km/h
27Km/h
23Km/h
17Km/h
11Km/h
10Km/h
8Km/h
12Km/h
15Km/h
17Km/h
17Km/h
14Km/h
9Km/h
8Km/h
7Km/h
11Km/h
16Km/h
16Km/h
14Km/h
8Km/h
5Km/h
7Km/h
9Km/h
10Km/h
13Km/h
16Km/h
13Km/h
10Km/h
8Km/h
5Km/h
6Km/h
8Km/h
11Km/h
14Km/h
13Km/h
10Km/h
10Km/h
10Km/h
10Km/h
9Km/h
13Km/h
16Km/h
14Km/h
12Km/h
9Km/h
6Km/h
9Km/h
12Km/h
15Km/h
18Km/h
15Km/h
12Km/h
10Km/h
27 %14 %10 %6 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %3 %3 %5 %7 %8 %12 %15 %19 %20 %21 %23 %26 %29 %32 %28 %24 %20 %26 %26 %31 %37 %40 %43 %47 %43 %40 %36 %45 %53 %62 %55 %47 %40 %29 %18 %8 %17 %25 %34 %39 %44 %49 %47 %43 %30 %24 %33 %36 %33 %44 %22 %5 %11 %35 %56 %34 %13 %6 %4 %4 %4 %9 %23 %12 %6 %2 %6 %14 %23 %31 %37 %42 %28 %14 %13 %11 %15 %20 %21 %23 %21 %20 %18 %17 %18 %20 %24 %28 %25 %23 %20 %17 %17 %17 %23 %30 %25 %21 %16 %
0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.4 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.3 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.3 mm0.2 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.1 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm0.0 mm
0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %
1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1016 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1015 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1014 hPa1013 hPa1013 hPa1013 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1012 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1009 hPa1009 hPa1009 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1010 hPa1011 hPa1011 hPa1012 hPa1013 hPa1014 hPa1016 hPa1017 hPa1018 hPa1019 hPa1020 hPa1020 hPa1020 hPa1020 hPa1021 hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
53 %51 %53 %54 %56 %62 %68 %74 %74 %74 %74 %73 %73 %72 %69 %66 %63 %62 %61 %59 %56 %54 %51 %53 %54 %56 %62 %68 %74 %76 %79 %81 %80 %80 %79 %78 %79 %79 %79 %80 %80 %81 %78 %76 %74 %67 %60 %53 %53 %53 %53 %57 %61 %65 %71 %76 %81 %78 %72 %72 %64 %55 %46 %45 %58 %78 %91 %93 %80 %57 %47 %42 %46 %64 %74 %92 %76 %56 %50 %45 %46 %73 %78 %66 %53 %55 %56 %58 %61 %69 %78 %78 %78 %62 %45 %48 %50 %65 %65 %62 %56 %51 %35 %70 %77 %68 %92 %86 %65 %57 %55 %49 %56 %74 %
65 %65 %62 %62 %62 %43 %43 %43 %74 %74 %74 %10 %10 %10 %76 %76 %76 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %97 %97 %97 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %100 %90 %90 %90 %85 %85 %85 %97 %97 %97 %55 %55 %55 %64 %64 %64 %64 %43 %19 %28 %57 %60 %62 %45 %30 %16 %37 %43 %33 %98 %97 %48 %72 %70 %70 %70 %70 %70 %70 %70 %70 %83 %83 %83 %83 %83 %83 %83 %83 %61 %61 %61 %61 %61 %61 %61 %61 %60 %60 %60 %60 %60 %60 %60 %60 %61 %61 %61 %61 %61 %61 %61 %61 %
Сабота
04.07.2020
мин 17
21 макс
Облачно
Веројатност за врнежи 67 %
Количество на дожд 0.4 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
20Km/h
Облачност 87 %
UV индекс 3
Изгрејсонце 05:03 h
Зајдисонце 21:40 h
Времетраење 16h : 37m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 15
23 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 99 %
Количество на дожд 1.2 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
25Km/h
Облачност 92 %
UV индекс 4
Изгрејсонце 05:04 h
Зајдисонце 21:40 h
Времетраење 16h : 36m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 10
19 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 90 %
Количество на дожд 0.3 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
27Km/h
Облачност 49 %
UV индекс 5
Изгрејсонце 05:05 h
Зајдисонце 21:39 h
Времетраење 16h : 34m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 9
19 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 89 %
Количество на дожд 0.5 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
17Km/h
Облачност 64 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:06 h
Зајдисонце 21:39 h
Времетраење 16h : 32m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 12
19 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 48 %
Количество на дожд 0.1 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
16Km/h
Облачност 70 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:07 h
Зајдисонце 21:38 h
Времетраење 16h : 31m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
03.07.2020
мин 14
22 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 69 %
Количество на дожд 1.5 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
18Km/h
Облачност 53 %
UV индекс 6
Изгрејсонце 05:02 h
Зајдисонце 21:41 h
Времетраење 16h : 38m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.44
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
04.07.2020
мин 17
21 макс
Облачно
Веројатност за врнежи 67 %
Количество на дожд 0.4 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
20Km/h
Облачност 87 %
UV индекс 3
Изгрејсонце 05:03 h
Зајдисонце 21:40 h
Времетраење 16h : 37m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.47
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
05.07.2020
мин 15
23 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 99 %
Количество на дожд 1.2 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
25Km/h
Облачност 92 %
UV индекс 4
Изгрејсонце 05:04 h
Зајдисонце 21:40 h
Времетраење 16h : 36m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.51
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Понеделник
06.07.2020
мин 10
19 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 90 %
Количество на дожд 0.3 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
27Km/h
Облачност 49 %
UV индекс 5
Изгрејсонце 05:05 h
Зајдисонце 21:39 h
Времетраење 16h : 34m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Вторник
07.07.2020
мин 9
19 макс
Умерено облачно со дожд
Веројатност за врнежи 89 %
Количество на дожд 0.5 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
17Km/h
Облачност 64 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:06 h
Зајдисонце 21:39 h
Времетраење 16h : 32m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.58
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Среда
08.07.2020
мин 12
19 макс
Умерено облачно
Веројатност за врнежи 48 %
Количество на дожд 0.1 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
16Km/h
Облачност 70 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:07 h
Зајдисонце 21:38 h
Времетраење 16h : 31m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Четврток
09.07.2020
мин 15
24 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 42 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
16Km/h
Облачност 83 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:08 h
Зајдисонце 21:37 h
Времетраење 16h : 29m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.64
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Петок
10.07.2020
мин 15
22 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 23 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
14Km/h
Облачност 61 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:09 h
Зајдисонце 21:36 h
Времетраење 16h : 27m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.67
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Сабота
11.07.2020
мин 12
26 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 28 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 5 %
Ветер
16Km/h
Облачност 60 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:10 h
Зајдисонце 21:35 h
Времетраење 16h : 25m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.7
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
Недела
12.07.2020
мин 12
19 макс
Претежно сончево
Веројатност за врнежи 30 %
Количество на дожд 0.0 mm
Веројатност за невреме 3 %
Ветер
18Km/h
Облачност 61 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:11 h
Зајдисонце 21:35 h
Времетраење 16h : 23m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.73
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност