Албена
Ведро/Сончево понеделник, 15 јули 2024
32℃
Се чувствува: 32 ℃
Изгрејсонце:
Зајдисонце:
Времетраење: 0 минути
Влажност: 29 %
Ветер: 5 km/h
Видливост km
Измерено во: 07:00Z h
  • 24 часовна прогноза
  • 5 дневна прогноза
  • 10 дневна прогноза
Прогноза
Температура
Ветер
Веројатност за врнежи од дожд
Количество на дожд
Веројатност за невреме
Атмосферски притисок
Влажност
Облачност
ЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетвртокЧетврток
12:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:0024:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
35 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Умерено облачно
26 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Умерено облачно
37 ℃
Умерено облачно со дожд
37 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
35 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Умерено облачно
27 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
31 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Претежно сончево
35 ℃
Облачно
32 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
29 ℃
Претежно сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
33 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Умерено облачно со дожд
34 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
33 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
28 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
24 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Умерено облачно со дожд
29 ℃
Умерено облачно со дожд
18Km/h
22Km/h
22Km/h
11Km/h
7Km/h
11Km/h
14Km/h
18Km/h
22Km/h
18Km/h
14Km/h
11Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
14Km/h
18Km/h
18Km/h
14Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
14Km/h
14Km/h
11Km/h
7Km/h
14Km/h
18Km/h
14Km/h
14Km/h
18Km/h
18Km/h
14Km/h
18Km/h
11Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
18Km/h
14Km/h
14Km/h
11Km/h
11Km/h
11Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
11Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
14Km/h
11Km/h
11Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
14Km/h
11Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
14Km/h
11Km/h
11Km/h
% % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % % %
0 mm0 mm0 mm0 mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.11 mm0.11 mm0.11 mm0.11 mm0.11 mm0.11 mm0.11 mm0.11 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm2.44 mm2.44 mm2.44 mm2.44 mm2.44 mm2.44 mm2.44 mm2.44 mm0.73 mm0.73 mm0.73 mm0.73 mm0.73 mm0.73 mm0.73 mm0.73 mm
0 %0 %0 %0 %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
n/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
47 %47 %47 %47 %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %30 %30 %30 %30 %30 %30 %30 %30 %14 %14 %14 %14 %14 %14 %14 %14 %19 %19 %19 %19 %19 %19 %19 %19 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %
Четврток
01.01.1970
мин 25
37 макс
Веројатност за врнежи 11 %
Количество на дожд 0.06 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 64 %
UV индекс 7
Изгрејсонце 05:42 h
Зајдисонце 20:45 h
Времетраење 15h : 02m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.33
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
26 ℃
Умерено облачно
26 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Умерено облачно
37 ℃
Умерено облачно со дожд
37 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
35 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Умерено облачно
Ветер
7Km/h
11Km/h
14Km/h
18Km/h
22Km/h
18Km/h
14Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 26
38 макс
Веројатност за врнежи 8 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 10 %
UV индекс 7
Изгрејсонце 05:42 h
Зајдисонце 20:44 h
Времетраење 15h : 01m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.36
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
27 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
7Km/h
11Km/h
11Km/h
14Km/h
18Km/h
18Km/h
14Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 26
39 макс
Веројатност за врнежи 27 %
Количество на дожд 0.35 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 41 %
UV индекс 6
Изгрејсонце 05:43 h
Зајдисонце 20:43 h
Времетраење 14h : 59m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.39
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
27 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
31 ℃
Претежно сончево
Ветер
11Km/h
11Km/h
14Km/h
14Km/h
11Km/h
7Km/h
14Km/h
18Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 24
36 макс
Веројатност за врнежи 49 %
Количество на дожд 1.84 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 49 %
UV индекс 6
Изгрејсонце 05:44 h
Зајдисонце 20:42 h
Времетраење 14h : 57m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.43
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
28 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Претежно сончево
35 ℃
Облачно
32 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
29 ℃
Претежно сончево
Ветер
14Km/h
14Km/h
18Km/h
18Km/h
14Km/h
18Km/h
11Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 24
33 макс
Веројатност за врнежи 56 %
Количество на дожд 0.98 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 30 %
UV индекс 7
Изгрејсонце 05:45 h
Зајдисонце 20:41 h
Времетраење 14h : 56m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.46
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
26 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
33 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Претежно сончево
Ветер
7Km/h
11Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
18Km/h
14Km/h
14Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност30 %30 %30 %30 %30 %30 %30 %30 %
Четврток
01.01.1970
мин 21
36 макс
Веројатност за врнежи 2 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 55 %
UV индекс 8
Изгрејсонце 05:41 h
Зајдисонце 20:45 h
Времетраење 15h : 04m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.29
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
06:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
23 ℃
Умерено облачно
29 ℃
Умерено облачно
35 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Претежно сончево
Ветер
14Km/h
18Km/h
18Km/h
22Km/h
22Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % %
Количество на дожд0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност47 %47 %47 %47 %47 %47 %
Четврток
01.01.1970
мин 25
37 макс
Веројатност за врнежи 11 %
Количество на дожд 0.06 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 64 %
UV индекс 7
Изгрејсонце 05:42 h
Зајдисонце 20:45 h
Времетраење 15h : 02m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.33
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
26 ℃
Умерено облачно
26 ℃
Претежно сончево
25 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Умерено облачно
37 ℃
Умерено облачно со дожд
37 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
35 ℃
Претежно сончево
31 ℃
Умерено облачно
Ветер
7Km/h
11Km/h
14Km/h
18Km/h
22Km/h
18Km/h
14Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 26
38 макс
Веројатност за врнежи 8 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 10 %
UV индекс 7
Изгрејсонце 05:42 h
Зајдисонце 20:44 h
Времетраење 15h : 01m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.36
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
27 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Ведро/Сончево
31 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
7Km/h
11Km/h
11Km/h
14Km/h
18Km/h
18Km/h
14Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 26
39 макс
Веројатност за врнежи 27 %
Количество на дожд 0.35 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 41 %
UV индекс 6
Изгрејсонце 05:43 h
Зајдисонце 20:43 h
Времетраење 14h : 59m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.39
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
27 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
38 ℃
Ведро/Сончево
37 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
31 ℃
Претежно сончево
Ветер
11Km/h
11Km/h
14Km/h
14Km/h
11Km/h
7Km/h
14Km/h
18Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 24
36 макс
Веројатност за врнежи 49 %
Количество на дожд 1.84 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 49 %
UV индекс 6
Изгрејсонце 05:44 h
Зајдисонце 20:42 h
Времетраење 14h : 57m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.43
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
28 ℃
Ведро/Сончево
26 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
30 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Претежно сончево
35 ℃
Облачно
32 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
29 ℃
Претежно сончево
Ветер
14Km/h
14Km/h
18Km/h
18Km/h
14Km/h
18Km/h
11Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дождn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mmn/a mm
Веројатност за невремеn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Четврток
01.01.1970
мин 24
33 макс
Веројатност за врнежи 56 %
Количество на дожд 0.98 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 30 %
UV индекс 7
Изгрејсонце 05:45 h
Зајдисонце 20:41 h
Времетраење 14h : 56m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.46
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
26 ℃
Ведро/Сончево
25 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
33 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Претежно сончево
28 ℃
Претежно сончево
Ветер
7Km/h
11Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
18Km/h
14Km/h
14Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm0.98 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност30 %30 %30 %30 %30 %30 %30 %30 %
Четврток
01.01.1970
мин 23
34 макс
Веројатност за врнежи 26 %
Количество на дожд 0.11 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 14 %
UV индекс 7
Изгрејсонце 05:46 h
Зајдисонце 20:40 h
Времетраење 14h : 54m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.5
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Претежно сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Ведро/Сончево
27 ℃
Ведро/Сончево
Ветер
11Km/h
11Km/h
11Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
14Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд0.11 mm0.11 mm0.11 mm0.11 mm0.11 mm0.11 mm0.11 mm0.11 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност14 %14 %14 %14 %14 %14 %14 %14 %
Четврток
01.01.1970
мин 23
34 макс
Веројатност за врнежи 12 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 19 %
UV индекс 7
Изгрејсонце 05:47 h
Зајдисонце 20:40 h
Времетраење 14h : 52m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.54
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
23 ℃
Ведро/Сончево
28 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Претежно сончево
32 ℃
Претежно сончево
27 ℃
Претежно сончево
Ветер
7Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
14Km/h
11Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm0 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност19 %19 %19 %19 %19 %19 %19 %19 %
Четврток
01.01.1970
мин 23
35 макс
Веројатност за врнежи 10 %
Количество на дожд 2.44 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 26 %
UV индекс 7
Изгрејсонце 05:48 h
Зајдисонце 20:39 h
Времетраење 14h : 50m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.57
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Умерено облачно со дожд
34 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
33 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
28 ℃
Умерено облачно со дожд и грмотевици
Ветер
7Km/h
7Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
14Km/h
11Km/h
7Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд2.44 mm2.44 mm2.44 mm2.44 mm2.44 mm2.44 mm2.44 mm2.44 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %26 %
Четврток
01.01.1970
мин 23
35 макс
Веројатност за врнежи 11 %
Количество на дожд 0.73 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 2 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:49 h
Зајдисонце 20:38 h
Времетраење 14h : 48m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.61
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
24:0003:0006:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
24 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
24 ℃
Ведро/Сончево
29 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Ведро/Сончево
34 ℃
Ведро/Сончево
33 ℃
Умерено облачно со дожд
29 ℃
Умерено облачно со дожд
Ветер
7Km/h
7Km/h
7Km/h
11Km/h
11Km/h
14Km/h
11Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % % % %
Количество на дожд0.73 mm0.73 mm0.73 mm0.73 mm0.73 mm0.73 mm0.73 mm0.73 mm
Веројатност за невреме0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %0 %
Атмосферски притисокn/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPan/a hPa
Влажностn/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %n/a %
Облачност2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %
Четврток
01.01.1970
мин 24
35 макс
Веројатност за врнежи 28 %
Количество на дожд 0 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 31 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:50 h
Зајдисонце 20:37 h
Времетраење 14h : 46m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.65
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
06:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
23 ℃
Умерено облачно
29 ℃
Умерено облачно
35 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Претежно сончево
Ветер
14Km/h
18Km/h
18Km/h
22Km/h
22Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % %
Количество на дожд mm mm mm mm mm mm
Веројатност за невреме % % % % % %
Атмосферски притисок hPa hPa hPa hPa hPa hPa
Влажност % % % % % %
Облачност % % % % % %
Четврток
01.01.1970
мин 22
34 макс
Веројатност за врнежи 19 %
Количество на дожд 3.12 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 28 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:51 h
Зајдисонце 20:36 h
Времетраење 14h : 44m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.69
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
06:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
23 ℃
Умерено облачно
29 ℃
Умерено облачно
35 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Претежно сончево
Ветер
14Km/h
18Km/h
18Km/h
22Km/h
22Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % %
Количество на дожд mm mm mm mm mm mm
Веројатност за невреме % % % % % %
Атмосферски притисок hPa hPa hPa hPa hPa hPa
Влажност % % % % % %
Облачност % % % % % %
Четврток
01.01.1970
мин 22
34 макс
Веројатност за врнежи 9 %
Количество на дожд 0.05 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 13 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:52 h
Зајдисонце 20:35 h
Времетраење 14h : 42m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.72
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
06:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
23 ℃
Умерено облачно
29 ℃
Умерено облачно
35 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Претежно сончево
Ветер
14Km/h
18Km/h
18Km/h
22Km/h
22Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % %
Количество на дожд mm mm mm mm mm mm
Веројатност за невреме % % % % % %
Атмосферски притисок hPa hPa hPa hPa hPa hPa
Влажност % % % % % %
Облачност % % % % % %
Четврток
01.01.1970
мин 21
34 макс
Веројатност за врнежи 9 %
Количество на дожд 0.19 mm
Веројатност за невреме 0 %
Ветер
n/aKm/h
Облачност 18 %
UV индекс -
Изгрејсонце 05:53 h
Зајдисонце 20:33 h
Времетраење 14h : 40m
Фаза на месечината
Позиција на лунарен циклус 0.76
  Ноќ Претпладне Попладне Вечер
06:0009:0012:0015:0018:0021:00
Прогноза
Температура
23 ℃
Умерено облачно
29 ℃
Умерено облачно
35 ℃
Ведро/Сончево
36 ℃
Претежно сончево
34 ℃
Претежно сончево
29 ℃
Претежно сончево
Ветер
14Km/h
18Km/h
18Km/h
22Km/h
22Km/h
11Km/h
Веројатност за врнежи од дожд % % % % % %
Количество на дожд mm mm mm mm mm mm
Веројатност за невреме % % % % % %
Атмосферски притисок hPa hPa hPa hPa hPa hPa
Влажност % % % % % %
Облачност % % % % % %