Временска прогноза за
6 ℃
25.09.2021
Ведро/Сончево
Облачност: 0 %
Ветер: 2 km/h
Видливост: km
Влажност: 45 %
Притисок: 1021 hPa
26.09.2021
10 ℃
28 ℃
27.09.2021
12 ℃
30 ℃
28.09.2021
15 ℃
26 ℃
29.09.2021
13 ℃
22 ℃
30.09.2021
13 ℃
21 ℃