С.Николе
Претежно сончево
2929
Ветер:      14 km/h
Притисок: 1017.7 hPa
Влажност: 35.3 %
Изгрејсонце: 05:36 ч.
Зајдисонце: 19:37 ч.
Сабота, 12 Август 2023
Обновено во: 15:00ч.