Временска прогноза за
28 ℃
11.01.2024
Ведро/Сончево
Облачност: 60 %
Ветер: 1 km/h
Видливост: km
Влажност: 52 %
Притисок: n/a hPa
12.01.2024
-3 ℃
3 ℃
13.01.2024
-4 ℃
2 ℃
14.01.2024
-5 ℃
3 ℃
15.01.2024
-2 ℃
5 ℃
16.01.2024
0 ℃
6 ℃