Временска прогноза за
5 ℃
22.02.2019
Облачно
Облачност: 91 %
Ветер: 1 km/h
Видливост: km
Влажност: 66 %
Притисок: 1020 hPa
23.02.2019
-7 ℃
5 ℃
24.02.2019
-6 ℃
7 ℃
25.02.2019
-5 ℃
8 ℃
26.02.2019
2 ℃
12 ℃
27.02.2019
-1 ℃
11 ℃