Временска прогноза за
15 ℃
23.10.2017
Облачно со дожд и грмотевици
Облачност: 75 %
Ветер: 9 km/h
Видливост: km
Влажност: 89 %
Притисок: 1004 hPa
24.10.2017
8 ℃
15 ℃
25.10.2017
3 ℃
18 ℃
26.10.2017
4 ℃
19 ℃
27.10.2017
8 ℃
22 ℃
28.10.2017
1 ℃
15 ℃